Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vetřelci a Vrány od začátku


ikona
Mr. Hlad
alienmark wahlberg
Kdo jsou další kandidáti na role v chystaných peckách?  

O tom, že Ridley Scott točí prequel Vetřelce, se mluví skoro pořád. O tom, že Stephen Norrington chystá novou verzi Vrány, se zase nemluví skoro vůbec. Okolo obou filmů se ale ději zajímavé věci.

Začněme tím provařenějším. Ridley Scott hledá herce celkem usilovně. V souvislosti s hlavní rolí se mluvilo o Natalii Portman, Gemmě Arterton, Carey Mulligan nebo Noomi Rapace. Studio by ale nejspíš chtělo vidět na plakátech nějaký známější obličej, který by přilákal pár diváků navíc, nejspíš proto se - zatím pochopitelně neoficiálně - objevilo jméno Anne Hathaway. Ta herečka je sympatická, ovšem v Hollywoodu existuje jen asi sedm lidí, kterým bych akční roli a rvačky se zabijáckým monstrem věřil méně. Vedle ní by se údajně mohl objevit i James Franco, kterému zase člověk uvěří naprosto všechno, tak uvidíme, jakým směrem se to bude vyvíjet. Kandidátek na hlaví roli je čím dál víc a každá má co nabídnout.

U Vrány je to trochu těžší. První film je sice kult, rozhodně ale nešlo o žádný megaúspěch a spousta diváků si tuhle temnou záležitost pamatuje především kvůli nešťastné smrti Brandona Lee. Stephen Norrington, tvůrce prvního Blada, se ale snaží přivést Erica Dravena (nebo někoho podobného) do kina opravdu hodně. Momentálně přepisuje scénář Nick Cave, který má za sebou krom hudební kariéry třeba i western Proposition, a nabídku na hlavní roli má na stole momentálně nejmenší akční hrdina Hollywoodu Mark Wahlberg. Vyhovoval by vám, nebo byste raději někoho jiného?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace