Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 42/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá Joe Carnahan, kdo bude v druhém Ghost Riderovi, jaký námořník je Drákula a kdo bude padouch ve čtvrté Mission: Impossible? 

Nejnovějším kandidátem na comicsového Flashe je údajně Bradley Cooper. Ve čtvrté Mission: Impossible si zahraje indický Vladimír Čech z Milionáře z chatrče Anil Kapoor a francouzská herečka Lea Seydoux. Oba budou záporáci. Shia LaBeouf by mohl být mladým Karlem Roverem, budoucím velkým zvířetem z Bílého domu, ve filmu College Republicans. Po dlouhé době bychom mohli vidět v kinech Christophera Lamberta, jenž by si údajně mohl zahrát ve druhém Ghost Riderovi. Eddie Murphy zase spojí síly s Benem Stillerem ve zlodějské komedii Bretta Ratnera Tower Heist. A v akčním thrilleru The Courier (jak se to asi bude jmenovat česky, aby nebyl Jason Statham naštvaný?) si vedle Jeffreyho Dean Morgana zahraje i Mickey Rourke. William Hurt, Billy Crudup, James Woods a Paul Giamatti se objeví v HBO dramatu o finanční krizi Too Big To Fail. Režíruje tvůrce L. A. Přísně tajné Curtis Hanson.

Jonah Hill bude hlídat děti v eRkové komedii The Sitter a bude si muset poradit i s drogovým dealerem Samem Rockwellem. Vedle Johna Cusacka se v hororu The Raven, jenž bude jen velmi volnou adaptací klasiky E. A. Poa a spíš půjde o drsnou kriminálku, objeví i Alice Eve a Luke Evans, režíruje James McTeigue. Antonio Banderas, Mark Strong a Freida Pinto si zahrají v dramatu Jean-Jacquese Annauda Black Gold, děj se bude odehrávat ve třicátých letech v Arábii a půjde v něm o ropu. Robert De Niro a Sigourney Weaver se objeví v paranormálním thrilleru Rodriga Cortese Red Lights. Vedle loutek čekejte v The Muppets ještě Amy Adams, Chrise Coopera nebo Rashidu Jones. Noomi Rapace a Ben Kingsley budou nejspíš hlavními hvězdami upírského filmu The Last Voyage of Demeter, kde se dozvíme, jak Drákula cestoval lodí z Rumunska do Londýna a kolik lidí při tom přišlo o život. Mark Wahlberg by si mohl zahrát v hraném debutu tvůrce seriálu Family Guy Setha MacFarlana Teddy Bear. Půjde pochopitelně o hodně drsnou komedii. A Vanessa Hudgens bude hrát v Journey 2: The Mysterious Island.

Tvůrce Robocopa a Hvězdné pěchoty Paul Verhoeven plánuje natočit nadpřirozený thriller Eternal, kde hlavnímu hrdinovi bude chtít duch ukrást duši. William Friedkin by mohl znovu spojit síly se spisovatelem Williamem Peterem Blattym a zadaptovat jeho poslední knihu Dimiter, ve které se podaří v Jeruzalémě zajmout nejtajemnějšího a možná nejnebezpečnějšího tajného agenta na světě. Danny Boyle naznačil, že by se mohl vrátit k nemrtvým v 28 Months Later. Tarsem Singh si zase brousí zuby na novou a určitě i hodně drsnou adaptaci Sněhurky. Tvůrce remaku Noční můry v Elm Street Samuel Bayer by mohl natočit comicsovou adaptaci Tumour, ve které soukromý detektiv neví, co je pravda a co halucinace, protože má v hlavě nádor. A Joe Carnahan se možná postaví za kameru u thrilleru Umbra, jehož hlavní hrdina najde kazetu s hodně podivnou nahrávkou a informacemi, které neměl nikdo slyšet.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace