Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kleopatra od Camerona?


ikona
KarelR
angelina joliejames cameron
Angelina Jolie jako obvykle netroškaří... 

James Cameron strávil čtyři dlouhé roky na Pandoře, že by si po nich vzal dovolenou se ale říct nedá. Propaguje 3D kde může, připravuje dalšího Avatara a seriál na motivy Pravdivých lží, produkuje novinku Guiilerma del Tora a nyní už negreengrassovský remake Fantastické cesty... není toho málo. Přesto si ale nějak našel čas, aby se začal zajímat o novou verzi Kleopatry.

Není to ta muzikálová od Soderbergha, nýbrž konkurenční projekt se scénářem od Briana Helgelanda (L.A. - přísně tajné, Odplata) a Angelinou Jolie v hlavní roli. U Sony si totiž myslí, že mají dost nového unikátního materiálu a schopností na to, aby zvládli film natočit s větší grácií než Foxové v roce 1963. Slavný biják s Elizabeth Taylor tenkrát 22x přešvihl svůj rozpočet a málem přivedl studio k bankrotu. Teď však spousta důležitých lidí věří, že lze do stejné řeky vstoupit mnohem úspěšneji.

Plán tedy je ukecat Brada Pitta do role Marka Antonia (Taylorce ho kdysi hrál její milenec Richard Burton) a zkusit ulovit Camerona, který by s velkolepou podívanou á la Jih proti Severu neměl mít potíže. Otázkou ale je, jestli se mu do toho nakonec bude chtít, a na to sází málokdo. I kdyby však odmítl, projekt to zřejmě nezastaví a Angelina, která je velkou fanynkou legendární vládkyně Egypta, si svůj sen zkusí splnit s někým jiným. Koho posadili za kameru téhle výzvy? A má podle vás vůbec cenu to s Kleopatrou znovu zkoušet?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace