Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superhrdinové a superzloduši


ikona
KarelR
batmanspider-mansuperman
Co je nového u Batmana, Supermana a Spider-Mana? 

Kdysi se chvíli mluvilo o tom, že Temný rytíř svou dokonalostí ukončí éru velkých comicsových filmů. A potom už se budou maskovaní hrdinové objevovat víceméně sporadicky. Inu, tahle teorie nemohla být dál od pravdy, protože i přes zvýšený výskyt alternativní superhrdinské potravy (Kick-Ass, Defendor, Super...) jede dál každý, kdo ve světě papírových sešitů něco znamená. A jak můžou návraty hrdinných reků zaujmout, když už jsme je v akci viděli několikrát? Samozřejmě kvalitním záporákem.

Na tom obvykle stojí celý film, a protože to už dnes všichni dobře vědí, vybírají ho velmi pečlivě. Někde to ale kupodivu vede i k trochu nečekaným volbám, protože se prakticky potvrdilo, že Rhys Ifans, nedávno obsazený jako padouch do nového Spider-Mana, se opravdu zhostí role dr. Curta Connorse. A jak sečtělí vědí, tenhle pán si tak dlouho léčil svoji amputovanou ruku, až se proměnil v přerostlou ještěrku. Lizardovi se tedy nakonec nejspíš nevyhneme (Venomovi naopak ano), a bude hodně zajímavé sledovat, jak ho Marc Webb prodá publiku.

O něco menší problémy by měl mít s diváky Christopher Nolan. Ten sice zatím úzkostlivě tají, kolem čeho se bude točit nové Batmanovo dobrodružství, alespoň však odkryl prvního nováčka v hereckém ansáblu. Je jím Tom Hardy, který s ním pracoval na Počátku (a má teď volný diář díky dalšímu odsunu natáčení Šíleného Maxe), a hned se rozjely spekulace, koho by si mohl zahrát. Robin to bude těžko a Hardy je příliš talentovaný na to, aby vyfásl jen malou roličku. Kdekdo tedy doufá, že se z něj vyklube příští Batmanova nemesis. Nějaké nápady, o koho by mohlo jít?

Posledním pánem na holení (ačkoliv...) je dnes Superman: Muž z oceli. U toho se rozjelo nové kolečko spekulací o obsazení Brandona Routha, protože se Snyder zásadně ohání jen odpověďmi jako "je to nepravděpodobné". Přestože se o něm ale ještě nedávno uvažovalo, naděje jsou pořád naprosto minimální. Důležitější zprávou tak je, že si návrat generála Zoda někdo vymyslel ve sklepě a v plánu je prý jiný záporák. Kdo by to měl být? Radši nechci vědět, kolika kachnami se ještě budeme muset prodrat, abychom to zjistili.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace