Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dračí smršť podruhé


ikona
KarelR
animovanýdreamworks
Všechna pokračování nejsou na odstřel už při ohlášení... 

Kritici milují Toy Story 3, diváci milují Toy Story 3, Toy Story 3 už vydělalo miliardu a nejspíš vyhraje Pixaru další sošku pro nejlepší animák. Fajn, Toy Story 3 prostě vládne všude, kam se člověk podívá. Jenže si stejně musíme položit základní otázku. Má větší místo v našich srdcích sázka na jistotu s nezpochybnitelnými kvalitami, anebo ten malý film o dracích, ze kterého se po ošklivých trailerech vyklubala pecka jak se sluší a patří? Odpověď zní...

Jak vycvičit draka kterýkoliv den v týdnu, milí zlatí. Škyťák a Bezzubka sice vydělali jenom necelou půlmiliardu dolarů, nemají zajištěnou oscarovou kampaň a na Rottenech si vylétali "pouhých" 98% procent pozitivních recenzí (vy-víte-co je o procento výš). Bohatě jim to ale stačí k tomu, aby dostali šanci vrátit se do kin a znovu předvést, že některým filmům třetí dé přeci jen sluší. V DreamWorks totiž pochopili, že mají v rukou zlatý důl. A tak se Jay Baruchel, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse nebo nejvtipnější skotský Američan Craig Ferguson opět chopí mikrofonů.

Pokračování Jak vycvičit draka by mělo do kin dorazit až v roce 2013, tvůrčí tým jedničky má tedy spoustu času na to, aby přišel s příběhem, který bude hodný jejich minulého zářezu. Opět se prý bude hodně utíkat od knižní předlohy, kde se napodruhé zavítalo mezi piráty, to ale nemůže ničemu uškodit. Jediným kazem na kráse tak zatím je nevysvětlená neúčast Gerarda Butlera, tenhle problém se ale snad brzy vyřeší v náš prospěch. A také ve prospěch Craiga Fergusona, který by asi těžko nesl, kdyby si při dalším propagačním turné nemohl pokecat s jedním ze svých nejlepších kamarádů. Pánové od Pixaru možná mají všechno, co potřebují k výrobě kvalitních animáků. V DreamWorks ale mají nezastavitelné skotské duo. A to se překonává těžko.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace