Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Upíři, drsňáci, démoni a černoši


ikona
Mr. Hlad
blade
Co bude s Bladem a další comicsovou druhou ligou?  

Idris Elba nepatří mezi nejznámější herce. V Hollywoodu už se pár let pohybuje a má za sebou role například v 28 týdnů poté, Chmatácích, RocknRolle a Americkém gangsterovi. Do hvězdy má však daleko.

Evidentně je to ale fanoušek comicsů. Letos si zahrál v Parchantech a příští léto ho uvidíme v Thorovi a to není zdaleka všechno. Jeho jméno se začalo objevovat v souvislosti s druhým Ghost Riderem a také se dvěma "afroamerickými" comicsovými hrdiny. Jeden je u nás prakticky neznámý, ten druhý má fandů docela dost. A protože má Elba údajně hodně zajímavou smlouvu s Marvelem, může si vybírat.

Na Luka Cage, superhrdinu, kterého si můžete najmout, aby za vás někoho seřezal, si dlouho brousili zuby režisér John Singleton a Tyrese Gibson z Transformerů. Už dlouho se ale nic neděje, a tak si Elba řekl, že je tahle comicsová postava asi volná a že by se mu celkem líbilo si ji zahrát. Ještě zajímavěji však zní možnost, že by Idris Elba oživil postavu Blada. Ten je teď vlastně díky Snipesovi a jeho dluhům, nepovedeném třetím dílu a nepředstavitelně špatném seriálu znovu na začátku. Přesto existuje hodně lidí, kteří si tohohle upírobijce pamatují z prvních dvou povedených dílů. Snipes sice nedávno sám tvrdil, že by se čtyřce nebránil, jeho kariéra je ale momentálně ve stavu "buď tu roli dostanu já, nebo Steven Seagal", takže by možná bylo lepší začít znovu. Každopádně otázka zní - líbil by se vám Idris Elba jako nový Blade, nebo byste mu raději šoupli něco jiného?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace