Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Posily pro Spider-Mana


ikona
Mr. Hlad
spider-manspider-man 4
Komu půjde Spidey po krku a kdo si zahraje jeho přítelkyni?  

Sam Raimi a Tobey Maguire to s Peterem Parkerem a jeho pavoučím alter egem zabalili a jsme zpátky na začátku. Nový Spider-Man má sice režiséra i herce pro hlavní roli, spoustu důležitých věcí je ale nutno ještě před natáčením zařídit. A tak se zařizuje.

První na řadě je hlavní ženská role. Andrew Garfield potřebuje nějakou tu osobu opačného pohlaví, která by ho motivovala k tomu, aby se převlékal do těsného kostýmu a nechal na sebe střílet newyorské zloděje. Jeho motivaci Mary Jane Parker by si podle všeho mohla zahrát Emma Stone. Ta je po Zombielandu a úspěšné komedii Easy A hodně v kurzu a dá se říct, že jí má rád prakticky každý. Velká role v comicsovém blockbusteru by jí tedy mohla hodně nahodit kariéru. Hlavním milostným objektem pavoučího muže by ale měla být údajně Gwen Stacey, kterou by si mohla zahrát jedna ze čtveřice Dianna Argon (seriál Glee), Mia Wasikowska (Alenka v říši divů), Dominique McElligott (Měsíc) a neznámá Georgina Haig.

Další na řadě je padouch. Ještě se oficiálně ani nemluvilo o tom, kdo by si to se Spider-Manem měl rozdat, natož o hercích, a najednou tu máme obojí. A zní to dost divně. Po drbech ohledně Lizarda a Christopha Waltze tu máme jeden návrat. Objevit by se totiž prý měl padouch Venom a zahrát by si ho údajně mohl Philip Seymour Hoffman. Ten zvládne sice téměř jakoukoliv roli, ale každý herec má nějaké hranice a já se tak trochu obávám, že ta Hoffmanova je právě tady. Zatím však není nic oficiálně potvrzeno, takže se nemusíme těšit ani bát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace