Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cage vs. nový Satan


ikona
Mr. Hlad
nicolas cage
Shání se herci pro druhého Ghost Ridera 

Existují filmy, které člověk nechce nikdy v životě vidět. Momentálně je na MovieZone na prvním místě k zblití hnusný animák The Lion of Judah. Existují ale i filmy, o nichž filmoví diváci tvrdí, že je nikdy v životě nechtějí vidět a zároveň se na ně v koutku duše těší.

Zástupcem téhle skupiny je Ghost Rider 2. První díl, v němž se Nicolas Cage představil jako motorkář s hořící hlavou, který loví démony pro Satana, patřil k tomu nejhoršímu, co comicsový žánr v jednadvacátém století nabídl. Režisér Mark Steven Johnson svůj film absolutně nezvládl ukočírovat a Nicolas Cage hrál, jako kdyby měl permanentně zácpu. Někteří lidé z tohohle nepovedeného rádoby hororu citují hlášky dodnes. Dvojka se ale vydává trochu jinou cestou. O režii se podělí šílená dvojice Mark Neveldine a Bryan Taylor, jejichž Zastav a nepřežiješ byla velmi originální divočina. U dvojky už se filmoví fanoušci rozdělili na dva tábory a Gamer se nelíbil prakticky nikomu.

Comics, u kterého jim bude za zády stát větší studio, by jim ale mohl sednout. Natáčení by mělo začít v Evropě a to už brzy, a tak je nutné sehnat herce. Eva Mendes už dala jasně najevo, ať s ní nikdo nepočítá (žádná škoda) a její místo zaujme italská herečka Violante Placido. Ta si zahraje matku chlapce, jehož tělo chce posednout Satan. Ghost Rider je tedy naverbován jakousi náboženskou organizací a jeho úkolem bude srovnat pekelníka do latě. V roli Satana už neuvidíme Petera Fondu, ale zahraje si ho Ciarán Hinds. V Hollywoodu byste těžko hledali někoho s pekelnějším obličejem. A teď upřímně – těšíte se na tuhle 3D comicsovku, nebo ne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace