Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další mrtvé holčičky...


ikona
imf
adaptace seriáluherní adaptacepriestsam raimisiren
 

Jak nedávno kdosi trefně poznamenal v diskuzi pod trailerem na Silent Hill - každý adaptace japonského hororu nebo hry musí obsahovat alespoň jednou zombie holčičku s černými vlasy přes oči (typ Sadako). Nejinak tomu bude u Siren, adaptace japonské počítačové hry (ve své domovině už se dočkala dvou filmových zpracování, v jistých ohledech je docela přelomová), kterou do své stáje nakoupil Sam Raimi. To neznamená, že by jí hodlal zrežírovat (šance jsou malé), ale pokud by to dostal do ruky nějaký zručný řemeslník, nemuselo by to být úplně špatné. Podobné kolečko už Raimi absolvoval s Nenávistí (The Grudge), jejíž druhý díl se právě připravuje - pravidla jsou jednoduchá, k Sarah Michelle Gellar se přidá další kráska (Amber Tamblyn) a všechno bude trochu hlubší, což v základní hantýrce znamená především více mrtvol.

Ale zpátky k Siren. Hlavním hrdinou je americký student, který se vypraví do Japonska, aby tu našel svou pohřešovanou sestru. Když dorazí do malé vesničky, náhle se rozezvučí varovné sirény a celá oblast je izolována. Schyluje se k něčemu zlému... zombie holčičky opět přijdou a budou rozsévat smrt. Vesničani se začnou z milých staříků měnit na zabijácké bestie a vám je jasné, že tady bude ještě veselo.

Pokud vás to už poněkud unavuje a chtěli byste něco západnějšího, měl bych tu pro vás adaptaci comicsu Priest, která je popisována jako upírský western. Všichni víme, že úspěšný upírský western už existuje, natočil ho Robert Rodriguez a jmenuje se Od soumraku do úsvitu. Tenhle se však odehrává v dobovém prostředí a sleduje osudy kněze, který opustí církev a spojí se s mladým šerifem, aby společně našli jeho neteř, která byla unesena krvežíznivými upíry. Zjevně se při tom bude hodně klít, zabíjet a rajtovat na koních. Produkuje opět Sam Raimi, režírovat by měl Andrew Douglas, který se blýsknul remakem Amityville Horror (u nás chytře jako 3:15 zemřeš). Teď už to nezní tak špatně, což? Ještě nějakého solidního herce do hlavní role a začne mě to zajímat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace