Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsová elita se nefláká


ikona
Mr. Hlad
batmanspider-man 4superman
Co se děje okolo Batmana, Spider-Mana a Supermana?  

Letošní rok byl sice na comicsové adaptace slabší, ale příští léto nám to bohatě vynahradí. Z velké comicsové trojky však nedorazí nikdo. Přesto se začínají dít věci, o kterých by fandové měli vědět.

Začněme pomalu u Christophera Nolana. Ten opět ovládl Hollywood svým sci-fi Počátek a teď se konečně může soustředit na další projekty. Údajně už začal psát scénář ke třetímu Batmanovi, takže se snad brzy dozvíme pár novinek. Konkurenční marvelovský Spider-Man už má režiséra i hlavní hereckou hvězdu, avšak chybí tu herečka. A to se teď řeší. Nabídku mají na stole už nějakou dobu Teresa Palmer (Čarodějův učeň), Imogen Poots (Centurion) nebo Lilly Collins (Priest). Z těch známějších jmen se mluvilo o Emmě Roberts, teď se ale mezi kandidátky zapojily i čím dál tím populárnější Emma Stone a Mia Wasikowska z Alenky v říši divů. Svou favoritku nám prozraďte v komentářích.

A aby toho nebylo málo, zajímavé věci se začínají dít i u Supermana a filmu Man of Steele. Christopher Nolan, tentokrát jen z pozice producenta, začal hledat režiséry. A hledá poctivě. Mezi kandidáty máme Matta Reevese zodpovědného za Monstrum, dále je tu zkušený veterán Tony Scott a Zack Snyder, jenž je zodpovědný za Strážce a Třístovku. Nejnověji zaznělo jméno Duncana Jonese, který příjemně překvapil svým sci-fi Moon. Každopádně ze hry je pravděpodobně definitivně Jonathan Liebesman, jenž kývl na nabídku Warnerů a postaví se za kameru u druhého Souboje Titánů. Pořád je to ale zatraceně zajímavý seznam a vybrat toho nejlepšího bude hodně těžké. I tak to v komentářích zkuste.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace