Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 39/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystají Natalie Portman, Joaquin Phoenix, Keanu Reeves a Tim Burton?  

Mluvilo se o tom dlouho, ale teď už to vypadá skoro reálně. Sasha Baron Cohen by si měl zahrát Freddieho Mercuryho z Queen. Jennifer Garner si zahraje v novince Petera Hedgese The Odd Life of Timothy Green, která bude o hudebně nadaném děcku a jeho rodičích. Možná se objeví i Joaquin Phoenix. Ten se motá i okolo role milence J. Edgara Hoovera režiséra Clinta Eastwooda Hoover. Keanu Reeves naznačil, že by možná mohla vzniknout trojka dobrodružštví mladých idiotu Billa a Teda. Ale možná si jen dělal srandu. Komediální ďábel Craig Robinson si v We the Peoples zahraje psychiatra, který zjistí, že by všichni členové rodiny jeho přítelkyně potřebovali odbornou pomoc.

V novince Tima Burtona Frankenweenie uslyšíme Winonu Ryder, Martina Landaua nebo Catherine O`Hara. Natalie Portman a režisér Amélie z Montmartru Jean-Pierre Jeunet by mohli natočit novou a temnější verzi Sněhurky. Sandra Bullock se motá okolo další potenciálně oscarové role ve filmu Never Forget, kde by si mohla zahrát ženu, která se pokouší pomoci získat obětem holocaustu peníze od pojišťoven. Ve vztahové novince Fernanda Meirellese 360 si zahraje Rachel Weisz. Král vztahových komedií osmdesátých let Lawrence Kasdan se vrací na scénu s filmem A Darling Companion, v němž se objeví Kevin Kline a Diane Keaton. Elizabeth Banks rozšíří obsazení thrilleru Man on a Ledge.

Režisér Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem Andrew Dominik bude opět spolupracovat s Casey Affleckem, tentokrát chystají kriminálku. Scénárista Sherlocka Holmese Anthony Peckham bude psát novou "jackryanovku" Moscow. Rob Zombie spojí síly s tvůrcem Paranormal Activity Orenem Pelim a natočí adaptaci své vlastní písně The Lords of Salem. Po tří stoletích klidu začnou v městečku Salem strašit mrtvé čarodějnice. A v neposlední řadě už víme, kdo si zahraje v novince J. J. Abramse Super 8. Žádné hvězdy nečekejte, ale Noah Emmerich nebo Ron Eldard svou práci zvládají bez problémů.

Za týden zdar

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace