Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nolanův Počátek jako videohra?


ikona
KarelR
christopher nolaninception
Bavilo vás snít na úrovni? Možná jste si to neužili naposledy. 

Dnes z trochu jiného soudku. Počítačové hry podle filmů většinou stojí za houby, podobně jako filmy vycházející z her. Těch pár světlých výjimek na tom zatím nic moc nezměnilo, na obzoru se ale možná rýsuje něco, z čeho by si za několik let mohli všichni brát příklad - videoherní spin-off Počátku.

Letošní těžkotonážní blockbuster už celosvětově vydělal přes 750 milionů dolarů a Christopher Nolan dal při té příležitosti na vědomí, že myšlenku hry podporuje a za pár let by se na ní mohlo začít pracovat. Nekopírovala by ale film, Nolan a spol. si spíš představují zcela jiný příběh v jimi stvořeném světě. Což zní jako velmi chytrý tah, jelikož určitě existuje nespočet dobrých nápadů, které se do Cobbova snového výletu nevešly.

A protože je těžko zažijeme v nějakým filmovém sequelu (nikdy neříkej nikdy... ale u Nolana je to dost nepravděpodobné), je rozhodně lepší znovu oživit svět Počátku takhle, než ho po jednom filmu uložit ke spánku. Nolanova účast na projektu by navíc měla být zárukou, že nepůjde jen o prostoduchý lapač doláčů. Někde v budoucnosti by nás tedy mohlo čekat pobíhání po snech, kterému nebudeme jen nečinně přihlížet, ale zakusíme ho na vlastně kůži. Ačkoliv, jestli pokročí technologie... co když budeme hrát Počátek přímo napojení na konzole, v ne zrovna bdělém stavu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace