Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 38/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystají Mickey Rourke, Jeremy Renner a William Friedkin?  

Will Ferrell chystá „španělskou" komedii Casa de mi padre a Gaela Garciu Bernala a Diega Lunu. Sandra Bullock je náhradnicí, pokud Natalie Portman nekývne na nabídku Alfonso Cuaróna a neobjeví se v jeho sci-fi Gravity. Studio by ji preferovalo kvůli jejímu většímu potenciálu. Mickey Rourke si zahraje skutečného nájemného vraha v životopisu The Ice Man: Confession of a Mafia Contract Killer. James Gandolfini a Saorise Ronan si zahrají v thrilleru o dvojici teenagerek-vražedkyň Violet & Daisy. Údajně se objeví i Alexis Bledel a Danny Trejo. Keanu Reeves se objeví v dramatu Generation Um, kde se bude brát hodně drog, hodně souložit a všichni budou smutní. Olivia Wilde doplní Ryana Reynoldse a Jasona Batemana v komedii o výměně těl The Change-Up. A Kevin James chystá komedii o bojových umění.

Jeremy Renner a Noomi Rapace z Muži, kteří nenávidí ženy, by si mohli zahrát v hororové verzi Jeníčka a Mařenky Hansel and Gretel: Witch Hunters. Rennera nejspíš uvidíme i po boku Jennifer Garner ve filmu Better Living Through Chemistry, kde si zahraje lékárníka, který se zakouká do vdané ženy a nechá se ukecat k vraždě jejího manžela. William H. Macy se objeví v hlavní roli ve filmu Freaky Deaky, který se bude odehrávat v sedmdesátých letech v Detroitu a Macy půjde po krku bandě radikálů, kteří chtěli odpálit ve městě bombu. Kevin Pollak dostal nabídku zahrát si v hororu Kevina Smithe Red State. Ron Perlman se objeví v autothrilleru Drive pravděpodobně jako jeden ze záporáků. Jennifer Aniston, Paul Rudd a Malin Akerman zase chystají komedii Wanderlust, v níž se manželská dvojice rozhodne opustit hektický New York a hledat štěstí na venkově.

Tvůrce Vymítače ďábla a Francouzské spojky William Friedkin se vrací s thrillerem Killer Joe, v němž si sourozenecká dvojice najme zabijáka, aby se zbavil kvůli dědictví jejich matky. V hlavních rolích máme čekat Matthew McConaugheyho a Emila Hirshe. Andy Fickman bude zase točit s Annou Faris komedii TMI o dvou nejlepších přátelích, kteří se spolu vyspí a přinese jim to hromadu komplikací. Olivier Hirschbiegel, který natočil Pád Třetí říše, chystá film s názvem The Dark Side of the Moon, v němž začne právník po drogovém tripu přehodnocovat svůj život. Rowan Joffe se zase připravuje na adaptaci románu Before I Go to Sleep, jehož hrdinka si už přes dvacet let nedokáže pamatovat nic déle než den.

Zdar za týden.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace