Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pravdivé lži do televize


ikona
Mr. Hlad
james cameron
Chystá se James Cameron na malou obrazovku?  

James Cameron je momentálně v pozici filmového boha a kdyby chtěl natočit film o tom, jak pleje zahradu, dostal by na to dvě stě milionů, pokud by slíbil, že to bude ve 3D. Naštěstí to není magor a motá se kolem mnohem zajímavějších projektů.

Teď se vynořily další drby ohledně sequelu k Pravdivým lžím. Většinou s nimi přijde Tom Arnold, průměrný komik, který dělal ve filmu křoví Schwarzeneggerovi a tak nějak z té role žije do dnes. Tomu by se určitě hodilo, kdyby Železný Jim začal točit dvojku, nejnovější zprávy ale nepochází od něho. A nemluví o filmu. James Cameron by totiž údajně měl produkovat televizní seriál navazující na filmové Pravdivé lži.

V televizích dnes pracují renomovaní filmaři, rozpočty jsou vysoké a herci kvalitní a známí, tak proč ne? J. J. Abrams navíc před pár lety se svým Aliasem slavil obrovský úspěch a ukázal, že kombinace přestřelek, mlácení padouchů, zachraňování světa a vedení zdánlivě normálního života může fungovat i v televizi. Úspěch se pokusí zopakovat letos se zajímavě vypadajícím seriálem The Undercovers. Cameronova první televizní záležitost Temný anděl sice nebyla žádná pecka, doba se ale změnila a každotýdenní porci Pravdivých lží by si určitě nechalo líbit hodně diváků.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace