Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #53 o Hanovi a Shyamalanovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Něco o Hanu Solovi, pravda o filmech M. Night Shyamalana, trochu tance a možnost koupě vlastního Terminátora 

Vyplachujeme druhým rokem

Solo týdne

Není to tak dlouho, co jsme tu měli trailer na sólovku hrdiny Hvězdných válek Lando Calrissiana. Jeho pašerácký kolega a jasně nejzábavnější postava celé ságy Han Solo to ale dotáhnul k vlastnímu kraťasu. Pokud tedy chcete vědět, proč na něj byl celou dobu Jabba the Hut naštvaný a co bylo v tom nákladu, který vyhodil v okamžiku, kdy se objevily imperiální křižníky, mrkněte na animák The Solo Adventures. Pixarovskou animaci nečekejte, ale je to zábavnější než Skrytá hrozba.

Soutěž týdne

Být sexuálním symbolem je hodně nejistá práce. Megan Fox by o tom mohla napsat celou knihu. I Pamela Anderson před takovými deseti až patnácti lety byla synonymem ženy, po které touží každý chlap, někdo jí ale nejspíš zapomněl říct, že už to tak docela neplatí. Pokud jsou ovšem vaším šálkem čaje třiačtyřicetileté blonďaté herečky bez talentu a s umělým... no vlastně vším, mohla by vás zajímat jedna taková malá soutěž. Chystá se totiž krátký film s názvem The Commuter natáčení s pomocí Nokie N8. A byste si v tomhle kousku zahráli s Pamelou v postelové scéně, můžete se přihlásit tady. Bohužel ale musíte být z Anglie.

Tanec týdne

Dnes můžete do kina vyrazit na barevný 3D candrbál Let`s Dance 3D, pokud je však pro vás poměr idiotského příběhu a dobrých tanečních scén nedostatečný k tomu, abyste vyplázli sto padesát korun za lístek, mrkněte se na sestřih nejzajímavějších filmových tanečních scén. A některé z nich jsou hodně osobité. Kde jinde totiž vedle sebe uvidíte Johna Travoltu, Flashdance, Michaela Jacksona a Jaye a Tichýho Boba?

Double Důkaz týdne

O filmu Street Fighter: The Legend of Chun-Li se mluví jako o jednom z nejhorších filmů posledních let. Pokud potřebujete důkaz, klikněte si na obrázek. O Chrisu Kleinovi se zase mluví jako o jednom z nejneschopnějších herců posledních let. Pokud potřebujete důkaz, klikněte si na obrázek. Nějaký sadista totiž vystříhal všechny jeho dialogy ze zmíněné adaptace počítačové hry a udělal z nich skoro dvouminutové video. Bůh nám pomáhej.

Geekovina týdne

Měli jsme tu hýbací panáky Terminátorů, měli jsme tu Terminátoří operu i nesčetně parodií. Pokud vám to ale pořád ještě nestačí, tak si prostě toho vraždícího robota v životní velikosti z budoucnosti kupte domů. Na trhu se objeví v první čtvrtině roku 2011 a dáte za něj hezkých šest tisíc dolarů. Ale zase ho můžete mít i s lidskými lebkami v zemi, na které budete moci před návštěvami stylově šlapat.

Horor týdne

M. Night Shyamalan už není geniální režisér. Je jen egoistický a otravný. Šestý smysl a Vyvolený zapadly ve stínu hromadné nenávisti vůči Poslednímu vládci větru a tenhle před pár lety milovaný filmař se teď musí zatraceně snažit, aby se dostal zpátky nahoru. Co když za to ale nemůže klesající kvalita jeho filmů? Co když jsou v tom kritici nevinně? A co když se okolo režiséra dějí věci, které si nic nezadají s jeho filmovými příběhy?

Animák týdne

Nemám rád Tima Burtona a napsal jsem už mnohokrát proč, takže to opakovat nebudu. Pořád je ale na světě dost lidí, kteří ho žerou a já se jim za to dnes nebudu vysmívat. Pokud totiž budou tvořit animáky jako Tim, jsem schopný s nimi žít. Ken Turner se rozhodl složit svému oblíbenému režisérovi poklonu tím, že natočil krátký a stop-motion film o jednom divném klukovi, který měl rád divné filmy. Sice by se to celé mohlo hýbat o něco víc, ale na amatérské podmínky je to velmi dobrá práce.

Disney týdne

Donald, Mickey Mouse a Goofy jsou hrdinové našeho dětství, jednou ale musí každý člověk z disneyovských příběhů vyrůst. Animovaní kačer, myšák a čokl ale mohou nabídnout dost zábavy i dospělému člověku. A milovníkovi filmů Stanleyho Kubricka zvlášť.

Dokument týdne

On to vlastně moc dokument není, ale alespoň něco poučného vám v tomhle výplachu do hlavy nacpat musíme. A tohle by ani nemělo moc bolet. Desetiminutový rozhovor s Darrenem o tom, proč se stal filmařem, co ho ovlivnilo a proč točí takové pecky. To si snad líbit necháte, ne?

Duel týdne

V minulém duelu vyhráli podle očekávání Oscaři. Tentokrát se ale podíváme na akci, pěkné herečky a průměrné filmy. Resident Evil a Underworld toho mají společného hodně. Jsou to v podstatě blbosti, je tam hodně akce, v hlavní roli ženy a čtvrté díly jsou/budou ve 3D. A teenagery to žerou. Co na to říkáte vy? Která z těchto sérií vám sedí víc a proč?

 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace