Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

McTiernan se vrací


ikona
Mr. Hlad
john mctiernan
Režisérská ikona akčního žánru míří zpět do Hollywoodu 

Je jen málo filmařů, které bychom na MovieZone postrádali tak moc jako Johna McTiernana. Tenhle chlapík dal světu Smrtonosnou past, Predátora, Hon na ponorku nebo Posledního akčního hrdinu.

Naposledy ale za kamerou stál před sedmi lety. Jedenadvacáté století tomuhle filmaři moc nepřeje, nejdřív natočil opravdu hodně špatný remake akčního béčka hrajícího si na společenskou satiru Rollerball, potom vojenský thriller Zelené peklo, který je tak komplikovaný, že ho prakticky nikdo nepochopil, a pak lhal FBI před soudem a prakticky mu to zničilo kariéru. Hollywoodu ale rád dává druhé šance a málokdo si ji zaslouží tak jako McTiernan.

O jeho novince s názvem Shrapnel se toho ale zatím moc neví. Děj by měl vyprávět o dvojici bývalých vojáků, kteří se stanou součástí hry na kočku a na myš. Co si pod tím máme konkrétně představit, to si nedovolíme hádat. Shrapnel ale bude akční thriller, takže žánrově je to přesně to, co McTiernan uměl v osmdesátých a devadesátých letech jako málokdo další na světě. Doufejme, že ta sedmiletá pauza mu dala dost času na to, aby přemýšlel, co z jeho dnes už klasických filmů dělalo bomby a kde se stala chyba u jeho novějších kousků.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace