Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Castingové střípky


ikona
Mr. Hlad
alienliam neesonpeter berg
Kdo se objeví v Battleship a v novém Vetřelci?  

Je sucho. Žádná kloudná novinka nevyšla, a tak dnes musíme trošku vařit z vody. Na druhou stranu novinky ohledně akční sci-fi Battleship a prequelu Vetřelce snad moc lidí nenaštvou.

Začněme Loděmi. Režisér Peter Berg kvůli nim opustil Dunu, kterou teď místo něj chystá Pierre Morel, a my jsme z toho trošku nervózní. Natočit za nějakých dvě stě milionů dolarů adaptaci hry, kterou zná sice každý, ale na plátně si ji představit nikdo nedovede, možná nebyl nejlepší nápad. Nedávné fotografie zpěvačky Rihanny také neprobudily v potenciálních divácích žádné nadšení, spíš naopak. A tak byl nejspíš přizván Liam Neeson. Je cool, umí hrát, lidé ho mají rádi a akční role zvládá bez problémů. Objeví se tu v roli admirála a budoucího tchána hlavního hrdiny.

U prequelu Vetřelců je to trošku složitější. Ridley Scott na něm sice pracuje, ale nevíme o něm skoro nic. Měly by se v něm objevit obří bytosti, jejichž kostry jsme mohli vidět v jedničce, ale všechno ostatní jsou dohady. Teď se ale začali shánět herci. Respektive herečky, protože na kobereček k režisérovi prý přišla Gemma Arterton. Herečka sice brzy zprávu dementovala a tvrdí, že to není pravda, ale i tak – dokázali byste si zrovna ji představit vedle snad nejslavnějšího vesmírného monstra?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace