Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Postradatelní zas a znovu


ikona
KarelR
sylvester stallonethe expendables
Stalloneho banda ještě zdaleka neřekla poslední slovo. 

Líbili se vám Postradatelní? Tak to rádi uslyšíte, že si jich ještě užijete dosyta. Krom dvojky, ve které by mohl dostat větší roli Bruce Willis (a možná i někdo jiný…), totiž Stallone chystá ještě pár vychytávek okolo jedničky. Ta už se na americkém i mimoamerickém trhu blíží ke stomilionovým výdělkům a fandové, kteří ji podrželi a zašli několikrát, dostanou odměnu.

Postradatelní se dočkají režisérského sestřihu, jenž prý dorazí do šesti měsíců na DVD a Blu-ray. Není to zrovna brzy, čekání si ale můžou zkrátit třeba nedávno vydanou prodlouženou verzí posledního Ramba, která spoustě lidí unikla. Sly sice zatím neřekl, kolik minut Postradatelným přidá (u Ramba přibylo 9), ale vzhledem ke krátké stopáži jeho týmovky se může vyblbnout vrchovatě. A vrátit třeba očividně vystřihnutou plánovací/zbrojící scénu z konce filmu.

To ale není všechno, protože ještě před vytuněnými Postradatelnými uzříme dokument Inferno: The Making of The Expendables. Ten by měl, jak název napovídá, zmapovat kompletní zrod tohohle akčňáku, a pravděpodobně dorazí společně s releasem kinoverze pro domácí kina. Sly tvrdí, že má sakra výživnou stopáž a nechybí v něm ani nešťastné natáčení jeho bitky se Stevem Austinem, po níž mu doktoři v nemocnici řekli, že jestli si nedá oddech, jeho mícha může hodit ručník do ringu. Hardcore, přesně jak to mají fandové osmdesátek rádi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace