Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Del Toro shání herce


ikona
Mr. Hlad
guillermo del torojames mcavoytom cruise
Kdo se objeví v At The Mountains of Madness?  

Guillermo del Toro se vykašlal na Hobita a udělal dobře. Bůhví, jestli ten film někdy vůbec vznikne a po režisérově osobitém vizuálním stylu už se nám začalo trošku stýskat. Naštěstí je zpátky a v plánu má spoustu projektů.

Nejaktuálnějším a zároveň nejzajímavějším je adaptace legendárního díla krále hororu H. P. Lovecrafta At The Mountains of Madness. Děj se má odehrávat ve třicátých letech někde na jižním pólu, kde skupina lidí objeví něco moc a moc ošklivého, co navíc může mít dopad na osud celého lidstva. Staří bohové, vetřelci, slavná předloha a typický del torovský vizuál slibují hodně zajímavou podívanou, někdo v ní ale bude muset hrát a protože půjde pravděpodobně o projekt s eRkovou přístupností a zároveň bude film i pěkně drahý, je potřeba sehnat hvězdu, která by nalákala lidi do kina.

Del Toro by rád v hlavní roli viděl Toma Cruise. Ti dva nějakou dobu spolupracovali na projektu Van Helsing a pravděpodobně si sedli, Cruise by navíc potřeboval natočit nějaký film, který by ho zase vrátil do povědomí diváků. Studio Universal by zase před kamerou rádo vidělo Jamese McAvoye, z něhož by po X-Men: First Class mohla být hvězda. Uvidíme, na čem se režisér a studio dohodnou, svoje nejspíš bude chtít říct i producent James Cameron, každopádně to vypadá zajímavě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace