Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Generační buddy movie


ikona
Mr. Hlad
bradley cooperryan reynolds
Přichází nástupci Riggse a Murtaugha?  

Žánr buddy movies tak trochu chřadne. Letos se sice objevili The Other Guys, ale Will Ferrell a Mark Wahlberg tlačili spíš na komediální než na akční pilu a nejspíš od nich nikdo nečekal další Smrtonosnou zbraň.

S trochou štěstí by ale nástupcem téhle legendární série možná mohl být film s názvem Risky Business. Hlavními hrdiny budou dva nejlepší kamarádi, kteří pracují v San Franciscu (San Francisco = efektní automobilové honičky) u policie. Jejich otcové dělali to samé, teď si však užívají důchodu. Jeden složitý případ však donutí mladou generaci požádat veterány o pomoc. Pracovat s vlastním otcem není nikdy legrace a u zaměstnání, kde po lidech střílí padouchové z brokovnic a snaží se ho přejet autem, to platí dvojnásob.

Scénář k Risky Business píše trochu překvapivě Sheldon Turner, jenž má za sebou Lítám v tom, ale v minulosti pracoval třeba na prequelu Texaského masakru motorovou pilou nebo na fotbalové akční komedii Trestná lavice. A teď k obsazení, které vypadá zatím parádně. Fotříci zatím ještě nebyli obsazení, jejich policejní synové by ale měli dostat tváře Ryana Reynoldse a Bradleyho Coopera. Oba jsou sympaťáci, oba umí akci i hláškovat a společně by mohli být hodně zábavní. Takže držíme palce, ti dva si tou zaslouží.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace