Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 35/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
S kým se sejde Channing Tatum, co plánuje Bruce Willis a jaký je miliontý plánovaný projekt Sama Worthingtona?  

Geoffrey Fletcher, který dostal Oscara za Precious, chystá film Violet & Daisy, což má být kombinace Pulp Fiction, Thelmy a Louisy a Superbad. A zdá se, že jednu z rolí by si mohl zahrát Bruce Willis. Maggie Gyllenhaal si zahraje se svým manželem Peterem Sarsgaardem v hudební biografii Billa Monroa a ve filmu Hysteria pojednávajícím o vynálezu vibrátoru. Sam Worthington se začal motat okolo australského surfařského dramatu Drift a Jaden Smith bude dabovat hlavní postavu malého lovce duchů v animáku Monster Witness Relocation Program. Paul Rudd, Kristen Wiig a Topher Grace se zase objeví v nezávislárně Bobby Blue Sky, v níž se sourozenci budou muset vyrovnat s tím, že ten nejmladší se stal velmi populárním díky tomu, že se objevil jako hlavní hrdina v knize, kterou napsal jejich otec. Channing Tatum zase připravuje film s názvem Ten Year, v němž by se stará banda kamarádů měla sejít po deseti letech. Rád by vedle sebe viděl třeba Chrise Pinea nebo Annu Farris.

Matthew McConaughey dostal hlavní roli v dramatu The Headhunter`s Calling, kde jako do sebe zahleděný businessman zjistí, co je v životě důležité, když jeho dcera onemocní leukémií. Jim Caviezel si zahraje jednu z hlavních rolí v thrilleru Transit. Banda zločinců si schová tašku s ukradenými penězi do auta nic netušící rodiny. A po čase si ji chce vyzvednout. Paul Verhoeven, režisér Hvězdné pěchoty nebo Total Recall, pracuje na adaptaci knihy The Hidden Power, ve které by mělo dojít na islám, speciální schopnosti, cizoložství a další veselé věci. Rich Wilkes, scénárista xXx, má za úkol napsat scénář ke komiksovce Iron Fist, která se připravuje už asi sto let.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace