Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fresh film fest začíná


ikona
Mr. Hlad
festival
... a je plný hrdinů 

Kdo chce vyhrát lístky na Fresh Film Fest, ať zamíří na Facebook 

Karlovy Vary měknou, Letní filmová škola je za námi a ostatní menší festivaly objíždějí jen ti nejtvrdší filmoví fandové. Ale ještě není konec. 25. až 29. srpna se totiž bude konat Fresh Film Fest. A tentokrát poprvé v Praze.

Na filmy si budete moci vyrazit do Paláce Akropolis, kina Aero, divadla Ponec, kina Světozor nebo do letních kin Střelák a na Parukářce. Závěr proběhne v Národním divadle. Na programu bude něco okolo sto padesáti filmů, ať už soutěžních nebo nesoutěžních. Hlavní jádro budou klasicky tvořit filmy mladých začínajících režisérů, ale dojde pochopitelně i na nějaká ta prověřená jména. Tématem letošního ročníku jsou Hrdinové, a tak jich taky pár dorazí.

Krom méně známých filmařů, o nichž snad uslyšíme pořádně až za pár let (a vy budete moci machrovat, že jste je znali dávno před tím, než se stali slavnými), se objeví i pár prověřených jmen. Na Fresh Film Festu se bude promítat například Scott Pilgrim proti zbytku světa, parádní důchodcovský thriller Harry Brown, ve kterém Michael Caine dokázal, že střílet parchanty může člověk i po sedmdesátce, superhrdinská komedie Defendor s Woody Harrelsonem v hlavní roli nebo nejlepší dokument ze Sundance Restrepo, ve kterém zjistíte, jak se žije vojákům v Afghánistánu. No je toho dost.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace