Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine ve správných rukách?


ikona
Mr. Hlad
wolverine
Kdo nakonec bude režírovat Hugha Jackmana? 

Hugh Jackman se díkybohu vykašlal na absolutně nezajímavě vypadající komedi Avon Man a pochopil, že fandové po něm chtějí jen a pouze jednu věc. Druhého Wolverina. O něm se mluví už od premiéry jedničky, ale teprve v poslední době začínají vzduchem létat i jména potenciálních režisérů.

Gavin Hood, který zprasil první film, je naštěstí ze hry a Jackman začal koukat po zajímavějších jménech. Mluvilo se o účasti Tonyho Scotta, ale ten má rozjednaných dalších asi osmdesát projektů, potom padlo jméno Matta Reevese, který ale bude muset svoje režisérské kvality potvrdit remakem hororu Ať vejde ten pravý.

Teď se ale objevila další dvě jména, která navíc znějí podstatně pravděpodobněji. Tím prvním je Robert Schwentke. Má za sebou průměrný thriller Tajemný let a chystaný akčňák s Brucem Willisem Red. Ještě zajímavěji ale zní možná (a prý reálnější) účast Davida Sladea. Ten si vydělal posledním dílem Stmívání, ale ještě před ním natočil parádní psychothriller V pasti a hlavně brutální a zábavný horůrek 30 dní dlouhá noc. Slade si pozornost Hollywoodu zaslouží a Wolverine by pod jeho vedením mohl vypadat zatraceně dobře, tak snad se producenti rozhodnou správně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace