Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tmavomodrý svět v Číně?


ikona
Mr. Hlad
john wooliam neeson
John Woo chystá film o hrdinných pilotech 

John Woo se vrátil ze své hollywoodské mise zpátky do Asie a daří se mu. Jeho epická válečná záležitost se velmi podařila a zdá se, že do Ameriky tohohle režiséra už nic neláká.

Doma má totiž dost projektů, kterým se může věnovat. Tím nejzajímavějším je nejspíš válečné drama Flying Tigers. Děj se má odehrávat na začátku druhé světové války, kdy Japonsko napadlo Čínu. Pearl Harbor byl ještě daleko, a tak se Amerika starala sama o sebe a v Tichomoří si Japonci mohli tak nějak dělat všechno, co chtěli. V Číně ale vznikla jednotka pilotů složená z dobrovolníků, která se rozhodla pod vedením zkušeného amerického letce jménem Claire Lee Chennault bojovat.

Ačkoliv půjde o asijskou produkci, je jasné, že John Woo potřebuje do hlavní role někoho z druhé strany světa. Hollywoodské jméno může navíc film jednoduše dostat i do západních kin, a tak je hledání toho správného představitele amerického pilota logické. A John Woo si myslí na Liama Neesona. Chennaultovi bylo v době, kdy se má film odehrávat, už skoro padesát, takže žádný Channing Tatum nemá šanci. Pokud Neeson kývne a začne trénovat čínské piloty, mohl by z toho s trochou štěstí být nejen dobrý válečný film, ale třeba i nějaká ta nominace na Oscara.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace