Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co přijde po Expendables?


ikona
KarelR
sylvester stallonethe expendables
Sylvester Stallone doufá, že víc akce. A možná i trocha poezie. 

Všechno nebo nic. Přesně o to se bude tenhle víkend hrát v pokladnách amerických kin. Na úspěchu či neúspěchu Stalloneho Expendables totiž závisí hned několik věcí, přičemž tou nejočividnější je samozřejmě pokračování. Nebo rovnou dvě. O těch producent Avi Lerner vesele vypráví už od loňského července, všechny jeho schované nápady však začnou být aktuální až ve chvíli, kdy Sly a spol. rozstřílí na hadry Scotta Pilgrima i Julii Roberts (po jejím skalpu touží fandové výbušných osmdesátek obzvlášť).

Že to není jistá věc musí vědět každý, kdo jen trochu sleduje zámořské kasovní výsledky. A zaznamenal tedy vyhoření prvních dvou akčních týmovek roku - A-Teamu a Parchantů (aka The Losers). Naštěstí to dobře ví i sám Stallone, který je ohledně sequelu zdrženlivý. Sice už má v hlavě radikální ideu, díky které by nebyla dvojka jen dražší verzí jedničky (Arnieho plnohodnotný comeback?), shánění financí však zahájí až ve chvíli, kdy ho Cival v nedělním reportu o tržbách poplácá po zádech.

A pokud se tak stane, nebude to znamenat možnou zelenou jen pro druhé Expendables. Sly by případný úspěch svého akčního opusu rád využil i k tomu, aby konečně zrealizoval svůj další vysněný projekt, biografii Edgara Allana Poea stručně nazvanou Poe. O té mluví už dobrých 30 let, a ačkoliv se role slavného hororového básníka dávno vzdal, rád by film alespoň režíroval. Jako autora Havrana měl dlouho vyhlédnutého Roberta Downeyho Jr., ten má ale kupu práce s pány Holmesem a Starkem, takže Stallone pošilhává po jiné osobité náhradě. V nouzi by si chtěl od Tima Burtona půjčit Johnnyho Deppa, jestli se mu něco takového může podařit je ale zatím ve hvězdách.

Poea Sly každopádně bere jako film, který musí v kinech zákonitě vybouchnout, tudíž se na něj nemáme chystat v nejdohlednější době. Ta bude s trochou štěstí znovu patřit ostrým hochům, kteří vám příští týden vyčarují na tváři spoustu nostalgických úsměvů. Pročež bych vás na závěr nenápadně odkázal sem. Kdo za týden do diskuze nepostne fotku lístku, ať už se na MZ radši neukazuje!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace