Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tony Scott chce točit všechno!


ikona
Mr. Hlad
tony scott
Komiks, historický velkofilm, akční béčko nebo thriller? Vyberte si!  

Tony Scott je minimálně stejně pracovitý jako jeho bratr Ridley. I když to poslední dobou vypadá, že točí čím dál tím méně ambiciózní filmy, pořád platí za jednoho z nejšikovnějších režisérů co se vizuální stránky filmu týče. A taky je zatraceně pracovitý. 

Ve svých šestašedesáti letech toho chce totiž stihnout tolik, jako o čtyřicet let mladší režiséři za celou kariéru. Ještě letos uvidíme jeho variaci na Nebezpečnou rychlost Unstoppable, v níž se Denzel Washington a Chris Pine budou pokoušet zastavit vlak vezoucí nebezpečný chemický materiál. Nedávno si ale Scott vybral další projekt. Tedy vlastně jeden z dalších projektů. Měl by režírovat adaptaci komiksu Marka Millara Nemesis. Millar napsal Wanted nebo Kick-Ass, takže asi nikoho nepřekvapí, že půjde o brutální a amorální příběh. Jeho hrdinou je superzáporák, který dělá ze života peklo těm nejlepším policajtům. Určitě to bude veselé.

Ale to zdaleka není všechno. Scott se totiž motá okolo právnického thrilleru The Associate, což je adaptace románu Johna Grishama a má se v ní objevit Shia LaBeouf. Ve hře je pořád ještě remake kultovních Válečníků, ale dnes přišel Tony s další novinkou. Údajně by měl totiž režírovat dlouho připravovaný projekt Vina Diesela Hannibal the Conqueror. Historický film o tom, jak Hannibal překročil Alpy a téměř položil na lopatky Řím, chystá Diesel už hodně dlouho. Teď má ale snad konečně režiséra a údajně by s ním mohl k filmu přibýt i Denzel Washington. Diesel se netají tím, že by chtěl mít celou trilogii, tak uvidíme, jestli se natáčení po letech příprav konečně rozjede. Co byste od Tonyho chtěli vidět vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace