Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 32/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá Kurt Russell, Zach Galifianakis nebo Tony Scott?  

Vypadá to, že thriller podle Johna Grishama The Associate, v němž by si hlavní roli měl zahrát Shia LaBeouf, by mohl režírovat Tony Scott. F. Gary Gray, donedávna zainteresovaný u Kana a Lynche, má točit thriller Hair of the Dog, v němž je obyčejný chlápek donucen vydíráním ke spolupráci na spiknutí. Neil Jordan zase chystá drama Skippy Dies. Mladý student se tu bude pokoušet kontaktovat svého bývalého spolužáka. Problém je, že ten bývalý spolužák je mrtvý. Lee Daniels, režisér oscarového Precious, plánuje film The Butler, což má být pohled na život číšníka, který pracoval přes třicet let v Bílém domě. David O. Russell zase připravuje film pro Vince Vaughan. Ten by si v Old St. Louis měl zahrát cesťáka, jehož život se změní, když se musí začít starat o dceru. V dalších rolích by se mohly objevit Chloe Moretz nebo Scarlett Johansson.

Will Ferrell plánuje komedii Case de mi Padre. Celá bude španělsky a bude mít anglické titulky. O jejím ději zatím nikdo nic neví. Tvůrci malé Miss Sunshine chystají film o rozvedené učitelce a sympatickém trenérovi fotbalu The Abstinence Teacher. Hlavní role by si mohli zahrát Sandra Bullock a Steve Carell. Josh Hutcherson a Dane Cook se objeví v nezávislé hororové komedii Detention, ve které se skupina studentů bude muset porvat s filmovým vrahem, který ožil. Russell Brand se údajně objeví v pirátské akční komedii Hawkwood a Zach Galifianakis chystá komedii Reply All, v níž odpoví na jeden zdánlivě bezvýznamný mail, který mu změní život.

Kurt Russell se stane trenérem amerického fotbalu v dramatu Touchback. Sean Penn jedná o tom, že by si zahrál v biografii vydavatele Maxe Perkinse, bez něhož bychom dnes nejspíš neznali hodně zásadních spisovatelů dvacátého století. V hororu Red State režiséra Kevina Smithe si zahrají například Michael Angarano, Dermot Mulroney nebo Melissa Leo. K obsazení Na cestě, kde si hlavní role zahrají Garrett Hedlund a Kirsten Dunst, se přidali Viggo Mortensen a Amy Adams. A Stellan Skarsgard by se mohl objevit vedle Daniela Craiga v americké verzi detektivky Muži, kteří nenávidí ženy režiséra Davida Finchera.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace