Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Total Recall v modrém


ikona
Mr. Hlad
len wiseman
Klasické akční sci-fi dostane moderní kabát.  

Len Wiseman se díky Underworldům dostal k režii čtvrté Smrtonosné pasti. Ta vydělala a otevřela mu dokořán dveře do Hollywoodu. Manžel Kate Beckinsale si ale pořád nedokáže vybrat, co bude točit dál.

Teď ale dostal docela zajímavou nabídku. Mohl by prý natočit novou verzi akční sci-fi klasiky Total Recall. O té se  mluví už pár let, teď to ale vypadá, že se konečně začíná něco dít. Scénář píše Kurt Wimmer, jenž má za sebou Equilibrium, Ctihodného občana nebo aktuální Salt, a o produkci se postará Neil H. Moritz, který přivedl na svět například Rychle a zběsile. Wisemanovi by velkolepé sci-fi sedět mohlo, akci natočit umí a jeho záliba v modrých filtrech je pro tenhle žánr jen přínosem. Otázka ale je, jestli vůbec někdo chce novou verzi Total Recall vidět.

Film z roku 1990 je totiž naprostá pecka a nic ze svých kvalit neztratil ani po dvaceti letech. Příběh dělníka Douglase Quaida, který zjistí, že se mu někdo pohrabal v mozku a že v minulosti byl pravděpodobně tajným agentem pracujícím na Marsu, vychází z knihy P. K. Dicka. To znamená, příběh je chytrý a hodně zamotaný. Režisér Paul Verhoeven si navíc dokázal pohrát i se světem, do něhož nacpal mutanty, ženy se třemi ňadry a opravdu hodně násilí. Dnes by něco podobného v Hollywoodu jednoduše vzniknout nemohlo. Ale uvidíme, jak se s novou verzí případně popere Wiseman.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace