Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman vs. Hádankář?


ikona
KarelR
batmanchristopher nolan
S kým si by si to měl Christian Bale rozdat v pokračování Temného rytíře? 

Počátek už v zámořských kinech vesele vydělává, je tedy na čase vrátit se ke spekulacím kolem třetího Batmana. Okolo toho bylo v minulých týdnech decentní ticho, Christopher Nolan teď už ale zase bude muset čelit tuctům otázek ohledně návratu do Gotham City. A velmi brzy se na něj všichni sesypou s tím, jestli se ho zúčastní Hádankář.

Internetem totiž znovu letí zpráva, že se Edward Nigma v Batmanovi 3 objeví. Nejde už ale jen o výmysl z něčího sklepa, nýbrž o relativně uvěřitelnou informaci, kterou pánové na Firstshowing našli na casting gridu filmu (tabulka s výčtem postav, podle které se následně shánějí herci). Může jít samozřejmě jen o mystifikaci studia nebo něco podobného, než ale bude tahle zpráva přímo vyvrácena (což nemusí trvat dlouho), můžeme žít v přesvědčení, že Nolan Hádankáře opravdu oživí. A co víc, vážným zájemcem o tuhle roli by měl být internetovými fanboyi podporovaný Joseph Gordon-Levitt. Zdaleka to neznamená, že ji nakonec dostane (postavě má prý být ve filmu 35 - 45 let, Levittovi je 29), vzhledem k účasti v Počátku ale určitě má reálnou šanci.

Co se týče dalších zpráv kolem Batmana, na přetřes opět přišla otázka, jak se bude natáčet. Nolan nedávno jasně řekl, že avatařímu 3D nefandí kvůli složitému svícení, moc velkým kamerám a jiným omezením. Neodmítá sice postprodukční konverze, což však neznamená, že ji plánuje pro Batmana. Maličko pravděpodobnější pořád je, že se film bude točit jen na IMAX kamery, kterými se zaznamenalo několik scén v Temném rytíři. Nolanův dvorní kameraman Wally Pfister se rozpovídal o tom, že s nimi nešlo natočit Počátek (velká část filmu je točená ruční kamerou), u třetího Batmana by ale rád šel komplet do IMAXu. Uvidíme, jak se situace nakonec vyvrbí, kdyby se ale Nolanovi podařilo uzavřít netopýří trilogii bez přidání třetího rozměru, vadilo by to asi výhradně účetním u Warnerů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace