Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Raimi a western z budoucnosti


ikona
Mr. Hlad
sam raimi
Natočí Sam Raimi příběh Wyatta Earpa z postapokalyptického světa?  

Většinou uběhne jen pár týdnů, který dělí jeden oznámený projekt Sama Raimiho od druhého. Takže je čas podívat se na další věc, kterou by měl točit. Jakmile si naklonuje dvojníka.

Novinka s názvem Earp: Saints for Sinners vypadá ale docela šíleně. V tom dobrém slova smyslu. Mělo by totiž jít o adaptaci komiksu, který zpracovává slavný příběh šerifa Wyatta Earpa poměrně originálním způsobem. Bude se totiž odehrávat v budoucnosti, kdy svět ovládly gangy zabijáků a jediné jakž takž bezpečné místo je Las Vegas, kde stráží zákon právě Wyatt Earp, jeho bratři a Doc Holliday. A mají s tím hodně práce, naštěstí ale i v budoucnosti existuje určitě nějaký O. K. Corral, kde by se dalo postřílet pár grázlů.

Raimi by měl údajně režírovat, momentálně má ale plné ruce práce a těžko říct, jestli nakonec nepředá projekt někomu jinému. Jeho příštím filmem má být velmi volné pokračování Čaroděje ze země Oz s názvem Oz, The Great and Powerful s Robertem Downey Jr. a ve vzduchu pořád ještě visí adaptace World of Warcraft. Raimiho futuristický western by ale mohl být zajímavý, protože v Rychlejší než smrt ukázal, že tomuhle žánru dokáže přistoupit velmi osobitě, tak snad se nakonec k režii přeci jenom rozhoupe.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace