Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smith jako biblický zabiják?


ikona
Mr. Hlad
will smith
Will Smith se chce vrhnout na Bibli.  

Will Smith sice kvůli dramatu Sedm životů přišel o pozici člověka, který dokáže vydělat peníze v jakémkoliv filmu, pořád je na tom ale dost dobře a v Hollywoodu nejspíš není jediný producent, který by ho vyhodil ze svého kanclu.

Posledních pár měsíců se ale Will fláká. Počítá se sice s tím, že by se objevil v Mužích v černém 3, což ale rozhodně není role, na kterou bychom se nějak extrémně těšili. Také se motá okolo fantasy The City That Sailed, v němž by hlavní hrdinkou měla být holčička, kvůli jejímuž přání se z Manhattanu stane plující ostrov. Zní to docela zajímavě, ale těžko říct, co od toho čekat. Ale aby toho nebylo málo, přišel teď Will Smith s dalším projektem. A docela divokým.

The Legend of Cain by mělo být převyprávění biblického příběhu o Kainovi a Ábelovi. Jen u toho mají být nějací upíři. Smith bude i produkovat, s čímž mu pomůže manželka Jada Pinkett, a scénář píše dvojice Caleeb Pinkett a Dan Knauf, kteří jsou zodpovědní za zajímavý ale dost divný seriál Carnivàle. Tak uvidíme, jestli se tenhle projekt nějak pohne dopředu, nebo bude jen dalším z řady, ve kterých se “měl objevit Will Smith”.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace