Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zatraceně sexy X-Meni


ikona
KarelR
matthew vaughnx-men
Mutanti od Marvelu omládnou, ale neschopní caparti z nich určitě nebudou. 

Už je na čase, aby to někdo řekl nahlas. Přestože je prequelový restart X-Menů vlastně dost hrozný a vydřidušský nápad, Foxové se velmi rychle postarali o to, aby bylo nemožné se na něj netěšit. Po uklidnění fanoušků producentskou účastí Bryana Singera se na scéně objevil Matthew Vaughn, a jako by režisérský dohled tohohle kick-ass Brita nestačil, začalo na nás útočit lahůdkové obsazení. James McAvoy jako Profesor X a Michael Fassbender jako Magneto? Pro velkou letní comicsárnu casting z říše snů, a to byl teprve začátek.

Když urval Benjamin Walker roli mladého Beasta, nadšení sice na chvíli vystřídaly výkřiky typu "Kdo je sakra Benjamin Walker?", teď už se ale opět vracíme do známých vod. Alespoň pro ty trochu protřelejší filmové fandy. Nadešel totiž čas přihodit do mutantí bandy pár nebezpečných krasotinek, a Foxové opět dokazují, že dobře vědí, kam pro ně sáhnout. O navléknutí těsného trikotu právě začala jednat Alice Eve, jíž jsme v českých kinech nakonec neviděli jako "výstavní desítku" v komedii Na tuhle nemám. Na Hollywood polehoučku útočící Britka by si měla zahrát telepatku Emmu Frost, jednu z nejvíc sexy postav marveláckého universa, s níž byla doteď spojována chladná bondgirl Rosamunde Pike.

Na tu teď možná zbyde role doktorky Moiry MacTaggart, kterou ve třetích X-Menech ztvárnila Olivia Williams, to ale pořád ještě není všechno. Ve hře je i modrá záporačka Mystique, kolem které podle posledních drbů krouží další sličná blondýnka, Amber Heard. Ta před pár lety "oslnila" v opravdovém Karate Kidovi nového tisíciletí Nikdy se nevzdávej, a ve svojí cestě k lepším rolím bude letos pokračovat v novinářském dramatu The Rum Diary. Chytře po boku Johnnyho Deppa. Vypadá to tedy, že se v X-Men: First Class opravdu potkáme s tím nejatraktivnějším, co můžou Foxové za menší peníze sehnat. Anebo snad nejste s dosavadním obsazením spokojeni?

UPDATE: Dalším zjevivším se mutantem by měl být irský borec Banshee, který umí odstavovat nepřátele tzv. "sonickým křikem". Hlavním adeptem na roli je Caleb Landry Jones, jenž si střihl malou roličku klučiny na kole v coenovce Tahle země není pro starý.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace