Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gangsterka pro novou generaci?


ikona
Mr. Hlad
wayne kramer
Chystá se gangsterka pro jednadvacáté století?  

Veřejní nepřátelé režiséra Michaela Manna publikum rozdělili. Někdo z nich byl nadšený, někdo nudou málem zešílel a prakticky všem vadil digitální look. Přesto nás ale pravděpodobně v gangsterském žánru čekají ještě divočejší věci.

Do třicátých let se totiž chystá režisér Wayne Kramer. Ten v levném akčním thrilleru Zběsilý útěk ukázal, že umí natočit něco, co má energii, nápady a vypadá to pětkrát dráž, než ve skutečnosti bylo. Kramerovo jméno nedávno padlo v souvislosti s adaptací počítačové hry Kane & Lynch, ale tam ho nakonec pravděpodobně nahradí F. Gary Gray (Ctihodný občan). Kramer se ale nenudí a zdá se, že si konečně našel projekt, kterým by Hollywoodu zase mohl trochu nakopat zadek.

Thriller Pretty Boy Floyd bude vyprávět o gangsterovi, který ve dvacátých a třicátých letech vykrádal banky na středozápadě a policejní kulka ho dostala dřív, než mu bylo třicet. Tuhle roli si ve Veřejných nepřátelích zahrál Channing Tatum, u Kramera se zatím obsazovat nezačalo. Jisté je ale podle režiséra to, že dostaneme gangsterku pro jednadvacáté století, která ale nebude bezohledně zadupávat do země stylizaci a pravidla gangsterských filmů. Údajně také dostane hodně prostoru vztah Floyda a jeho manželky Ruby, kterou sice nadevše miloval, ale snadné prachy z bank pro něj byly ještě o něco lákavější. S Kramerovým osobitým stylem by tahle věc mohla být hodně zajímavá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace