Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Green Lantern podruhé


ikona
KarelR
flashgreen lantern
A jak je na tom Flash? 

Warnerům pomalu končí potterovská sága, a tak nutně potřebují začít vydělávat stamilióny na něčem jiném. A co teď letí? Comicsy. Batman a Iron Man dokázali, že maskovaní hrdinové můžou ještě pořád vydělat balík (Iron Man 2 je jedním z nejúspěšnějších blockbusterů letoška), a tak nastal čas začít pořádně ždímat archivy DC.

Na cestě je pokračování Temného rytíře a nový Superman pod dohledem Christophera Nolana, tihle slušňáci se ale nehodlají mísit se zbytkem okostýmovaných borců. Filmovou sérii v marvelovském stylu se Warneři zřejmě pokusí rozjet až Green Lanternem, velkou scifárnou v režii Martin Campbella (Zlaté oko, Casino Royale), která bude tak trochu pokusem o dalšího Iron Mana. Přestože se ale zeleného ochránce vesmíru dočkáme až příští léto, do pohybu se už teď dává Green Lantern 2. Nástřel příběhu sepíše scenáristický tým stojící za jedničkou, a studio chce tímhle ne nezvyklým, ale až přehnaně brzkým krokem naznačit, že filmu nadmíru věří.

Greg Berlanti, Michael Green a Marc Guggenheim ale rovnou dostali i druhou prácičku, a tou je taktéž nástřel k celovečeráku Lanternova rychle běhajícího kamaráda Flashe. O tom se mluví už několik let, zatím jsme však o filmu neslyšeli víc než "ano, zuřivě připravujeme". Berlanti by se podle některých spekulací mohl ujmout i režie, v tuhle chvíli není nicméně jisté ani to, který z filmů se začne sepisovat jako první (záleží, která idea se bude líbit víc). Ať už to ale bude kterýkoliv, blízkost obou projektů celkem jasně naznačuje, že by mohly být nějak provázané. Co třeba letmo představit Flashe v Lanternovi? Nebo ve Flashovi zajistit "starkovské" cameo Lanterna? V comicsovém světě si tihle dva pomáhají docela běžně, Warneři by tedy neměli s něčím takovým mít sebemenší problém. A za pár let by mohla být třeba týmovka Comic Calvade 3D i s Wonder Woman, že...

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (12)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace