Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrh plný akce


ikona
KarelR
ryan reynoldssandra bullock
Ryan Reynolds a Sandra Bullock budou mít vlastní Půlnoční běh. 

Sandra Bullock je na vrcholu kariéry. Dva ze tří jejích loňských filmů vydělaly přes 300 milionů dolarů, v březnu vyhrála Oscara a předevčírem dostala MTV Generation Award (minule si ji odnesl Ben Stiller, předminule Adam Sandler). Navíc opakovaně ukazuje, že má smyslu pro humor na rozdávání a jen tak něco ji nerozhodí (došla si i pro svoji Zlatou malinu za katastrofu Slečna zamilovaná), takže člověk skoro až začne zapomínat na to, jak trnitou cestou se dostala k zázračnému roku 2009. V současnosti je nicméně v nejlepší možné pozici, aby už netočila filmy jako Předtucha a Slečna drsňák 2. Využije toho?

Je to docela dobře možné, její první pooscarová práce ale dvakrát lákavě nevypadá. Objeví se totiž v akční komedii Most Wanted, kde bude jako zatčená podezřelá prchat před lidmi, kteří by ji rádi rychle umlčeli. Společnost jí bude dělat agent FBI v podání Ryana Reynoldse, opětovné setkání dua z celkem povedeného Návrhu však není náhoda. Vrací se totiž i skoro celý jeho tvůrčí tým, v čele s režisérkou Anne Fletcher (27 šatů, Step Up).

Proč se tedy neradovat, když to minule klaplo po stránce finanční (317 milionů pro romanci dokázal nedávno trhnout akorát Sex ve městě) i kvalitativní? Zaprvé proto, že podobný odskok od čistokrevné romantické komedie k akční v poslední době vyhořel hned dvakrát – u Exmanželky za odměnu a u Vrahounů. A za druhé z toho důvodu, že budou v tvůrčím týmu tentokrát scházet producenti Alex Kurtzman a Robert Orci (Star Trek, seriály Alias a Fringe), kteří mohli být jako jediní zárukou toho, že se celá záležitost nezvrtne do loudavého cukrkandlu se spoustou zmatených přestřelek. Může samozřejmě nastat i menší zázrak, že Most Wanted tohle prokletí zlomí, za filmem ale nakonec stojí studio Universal, protože mu u Disneyho odmítli dát zelenou. Dá se to nebrat jako varovné znamení?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace