Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od A-Teamu ke comicsům


ikona
Mr. Hlad
joe carnahan
Co by si rád natočil talentovaný Joe Carnahan?  

Joe Carnahan dostal příležitost, na kterou dlouho čekal. Po vynikajícím thrilleru Narkotika sice trošku upadl u fanoušků v nemilost kvůli Sejmi eso, které se prezentovalo jako akční nářez, ale nakonec se tam spíš kecalo, než střílelo, ale teď je zpátky nahoře.

Jeho A-Team se do kin dostane už za pár dní a trailery zatím slibují hodně zajímavou podívanou, ve které budou vzduchem létat auta, lodě, rozstřílená letadla i tanky. A šance, že tahle pocta kultovnímu seriálu z osmdesátých let vydělá solidní peníze, je poměrně velká. Joe Carnahan se tedy už teď rozhodl říct si o další projekty. A rozhodně si věří. Prvním z nich by měl být comics Taskmaster. Nikdy jste o něm neslyšeli? To většina lidí. Sám Carnahan dobře ví, že tenhle bouchač, co si to rozdá občas s Deadpoolem, je druhá až třetí liga. A tak má připravenou zálohu.

A to není nic jiného než dlouho připravovaný Preacher. Bývalý zabiják a současný alkoholik/kněz Jesse Custer, do něhož vstoupilo dítě anděla a démona, se tu spolu se svou drsnou přítelkyní Tulip a amorálním kámošem-upírem Cassidym vydává hledat Boha. Comics vychází i u nás a je to bomba. Carnahan by se rád zaměřil na dějovou linku obsahující obézního sadistického papeže D`Aroniqua a jeho šílenou církev, která se pokouší zachovat krev Ježíše Krista v jednom zvláštním chlapci (modří vědí, o čem mluvím). Otázka je, jestli to scénárista John August, jenž na Preacherovi pracuje, vidí stejně a jestli se mu bude chtít nechat Carnahana režírovat. Sám má totiž na tuhle pozici zálusk.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace