Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ratner otráví Sněhurku


ikona
KarelR
brett ratner
Alenka v říši divů vydělala miliardu. Tak proč to nezkusit s další pohádkou? 

Brett Ratner sice není vinen nějakými zásadními prohřešky proti filmovému řemeslu, a dokonce natočil i pár vydařených filmů, dnes už mu to ale není moc platné. Po třetích X-Menech a třetí Křižovatce smrti se dostal na seznam režisérů, které skoro nikdo nemá rád, a od té doby si velmi pečlivě vybírá projekt, kterým by si napravil reputaci. A jak to tak vypadá... ještě dlouho bude hledat.

Conana mu vyfouknul Marcus Nispel, čtvrtý Policajt z Beverly Hills se toulá bůh ví kde, a Ratner marně obíhá studia ve víře, že mu někdo svěří velkou comicovou ságu. Mrtvý bod? Možná na první pohled, nepříliš oblíbený rutinér teď ale narazil na trumfové eso. Nebo si to alespoň myslí. Dostal se totiž ke scénáři filmu The Brothers Grimm: Snow White, což není nic jiného než temnější verze Sněhurky, věrná původnímu příběhu bratří Grimmů. Máme prý zapomenout na Disneyho pohádku a těšit se na loupící trpaslíky, draka a především třetí rozměr, protože by bylo hloupé nesnažit se kráčet ve šlépějích čerstvě miliardové Burtonovy Alenky.

Ratner, který má film zatím jen produkovat, se navíc nechal slyšet, že je podle něj Disneyho animák příliš vyměklý, a nová verze proto nabídne omnoho víc dramatických i humorných momentů. Což znamená, že kreslenou klasiku asi hodně dlouho neviděl (šmudla baví pořád a bouře v lese je děsivá jako máloco), nebo se scenáristce Melise Wallack (Bill) vážně povedl nevídaný kousek. V každém případě se tedy Sněhurka zařadila po bok Šípkové Růženky a Popelky, které nyní také plánují další útok na kina. Kdo se... těší?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace