Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 23/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo bude dělat další Želvy nina, co chystá drsňačka z Kick-Ass a jaké má plány Sam Mendes?  

Prequel ke klasice Čaroděj ze země Oz s názvem Oz The Great And Powerful s Robertem Downey Jr. by mohl točit Timur Bekmambetov. Ken Watanabe chystá režijní debut s názvem 442nd o vojenské jednotce, která je během druhé světové války poslána na sebevražednou misi. Režisér Thomas Carter, jenž má za sebou Coache Cartera, chystá taneční drama Dream On. Prý by ale mělo jít o seriózní film a ne hodinu a půl dlouhý videoklip. Režisér McG zase koupil práva na knihu o dospívání The Duff, v níž se hlavní hrdinka zaplete s klukem, kterému donedávna nemohla přijít na jméno. A zjistí, že se jí to líbí. Sam Mendes se začíná motat okolo adaptace knihy Iana McEwana On Chesil Beach, která se odehrává v šedesátých letech a vypráví o tom, že první sex může mít někdy hodně nepříjemné následky. Do hlavní role se počítá s Carey Mulligan.

V roli dcery duchovního vůdce sekty v novince P. T. Andersona by se mohla objevit Amanda Seyfried, Emma Stone nebo Deborah Ann Woll. Hope Davis zase rozšíří už tak zajímavé obsazení akčního filmu Reel Steal, kde se objeví vedle Hugha Jackmana nebo Evangeline Lilly. Adam Beach se přidává k Favreauově Cowboys & Aliens a Paul Rudd si zahraje v komedii s vše říkajícím názvem My Brother Idiot. Kiefer Sutherland by se zase mohl objevit v akčním hororu Growl, kde se skupina ilegálně zápasících rváčů ocitne ve městě ovládaném vlkodlačí rodinou.

Ashley Judd, která měla před deseti lety našlápnuto ke hvězdné kariéře, se objeví vedle Patricka Dempseyho ve zlodějské komedii Flypaper. Jennifer Aniston by mohla být údajně první obětí maskovaného vraha ve čtvrtém Vřískotu a Chloe Moretz z Kick-Ass se pokusí o vážné herectví v dramatu Hick, v němž se třináctiletá holka ocitne po útěku z domova v Las Vegas. Andy Garcia, Peter O`Toole a Eva Longoria Parker se chystají na velké historické drama z Mexika Cristiada a Gong Li spojí síly s Andy Lauem při asijské předělávce romantické komedie Po čem ženy touží.

Do dvojky Půlnočního běhu by se mohli vrátit režisér Martin Brest i Charles Grodin, jenž si zahrál parťáka Roberta De Nira. Brad Pitt a jeho společnost Plan B koupili práva na příběh amerických novinářů, kteří pracují v Římě The Imperfectionist. Chris Columbus a jeho 1492 Pictures budou produkovat film podle románu Neila Gaimana Kniha hřbitova, režie by se měl ujmout Neil Jordan, tvůrce Interview s upírem. A Platinum Dunes Michaela Baye se postarají o novou hranou verzi Želv Ninja. Snad dopadne alespoň tak, jako ta kreslená.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace