Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruckheimer přejde na rychlost světla


ikona
KarelR
disneyjerry bruckheimer
Čeká nás další velkolepý výlet do vesmíru. Měli bychom se na něj těšit? 

Nebojte se, proslulý producent Skály a Mizerů nechystá velké sequelové orgie, při kterých by na nás do roka a do dne vysypal čtvrté Piráty z Karibiku, třetí Lovce pokladů a třetí Mizery. Tyhle filmy se teprve rýsují nebo píší (jen další plavba Jacka Sparrowa už má i velice blízko k natáčení a zřejmě ji uvidíme 20.května 2011), Bruckheimer ale nezapomíná ani na pátrání po nových filmových sérií, ze kterých by mohl s umem sobě vlastním vytřískat stamiliony dolarů.

Loňské G-Force sice závratné terno nebylo (film se v kinech akorát zaplatil), za pár dní ale budeme vědět, jak se mu tenhle tah vyvedl s videoherním Princem z Persie. A jestli se výrazněji zadaří, dají se nejspíš do pohybu jak plány na dvojku, tak nově ohlášený projekt Lightspeed. U toho Bruckheimer opět spojí síly s pány od Disneyho, a bude vyprávět o mladém vesmírném pilotovi, jenž se dostane do Earth Interstellar Racing Teamu. Jeho nová práce ho ale nezavede na nějaký nudný závodní okruh, nýbrž na nebezpečnou cestu napříč galaxií, na jejímž konci se zaplete do nadcházející války.

Disneyovci a Bruckheimer koupili tenhle námět od scenáristů Terryho Rossia a Billa Marsiliiho, kteří jim před pár lety podobně prodali Deja Vu, a zaplatili za něj i na dnešní dobu horentní sumu 3,5 milionu dolarů. Rossio má ale za sebou psaní Shreka, všech dílů Pirátů z Karibiku a druhých Lovců pokladů, takže obě strany moc dobře vědí, co dělají. Vlézt na trh s epickým vesmírným dobrodružstvím (na 99,9% ve 3D) je v době po Avataru krok tím správným směrem, problém by ale mohl být v jeho kvalitách. Piráti (krom jedničky) a Lovci totiž nejsou zrovna nejmilovanějšími blockbustery posledních let, a zatím není důvod očekávat od stejného tvůrčího týmu nějaký velký kvalitativní vzestup. Všechno by proto mohlo záviset na volbě správného režiséra, tak doufejme, že sáhne Bruckheimer po někom, kdo na place předvede bayovskou odvahu a osobitost. Už by vážně bodla.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace