Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Konec světa se blíží


ikona
Mr. Hlad
mad max
Jak přežít dobu ledovou?  

Postapokalyptické filmy byly donedávna ohroženým žánrem, avšak teď se jim docela daří. V posledních měsících a letech jsme tu měli například Cestu, Já, legenda, 28 dní poté, Knihu přežití a něco se konečně děje i okolo čtvrtého Šíleného Maxe.

A přiživit se hodlají i béčkaři. Postapokalyptický horor The Colony se bude odehrávat ve světě, do něhož zavítala na návštěvu další doba ledová. Veselí mamut, lenochod a šavlozubý tygr se ale tentokrát neobjeví. Většina lidstva pomře hlady nebo chladem a těch pár hrdinů, co zůstane, musí hledat úkryt. Naštěstí se dá přežít v podzemní, avšak hrdinové nebudou muset řešit jen adaptaci na nové prostředí, ale jejich hlavním úkolem bude zachovat lidstvo a civilizaci a zabránit, abychom neklesli na úroveň zvířat. A co hůř, pod zemí navíc žije něco, co se s lidmi nemá ani trochu v lásce.

Režie se ujme Patrick Tatopoulos, zkušený tvůrce vizuálních efektů, který pracoval třeba na filmech jako Godzilla, Silent Hill nebo Já, robot. Za kameru si poprvé sedl v loňském roce, kdy natočil třetí Underworld. Žádná velká sláva to ale nebyla. Třeba se teď bude víc snažit a v The Colony toho ze sebe vymáčkne víc, ale šance, že od něho dostaneme něco víc než jen další sci-fi béčko, je nejspíš dost malá. Ale i to sci-fi béčko může být nakonec fajn, tak uvidíme. Natáčení začíná na podzim.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace