Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 21/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystají kolegové Jasona Bourna, J. J. Abrams, Clive Owen a Marilyn Monroe?  

Dneska toho máme hodně, takže to vezmeme rychle. Katherine Heigl si zahraje v romanci The Age of Adaline ženu, která nestárne. To má blbý. Polepšený zločinec Clive Owen zase bude zachraňovat svou dceru, kterou unesl jeho bývalý komplic a pokud ji chce v thrilleru Medallion udržet naživu, bude muset během šesti hodin sehnat padesát milionů dolarů. Naomi Watts to má jednodušší, protože by se měla objevit v životopise Marilyn Monroe. Michael Fassbender by si zase měl zahrát hlavní roli v duchařském hororu Woman In Black a Gerard Butler by mohl nahradit původně plánovaného Russella Crowa v předělávce klasiky Zrodila se hvězda.

Ralph Fiennes a Olga Kurylenko se nejspíš na nějakou dobu nastěhují do Prahy, protože chystají film Cornet o Angličanovi, který si něco začne s pražskou uklízečkou. V novince Vadima Perlmana The Song of Names by si mohli zahrát Anthony Hopkins a Dustin Hoffman. Ve filmu půjde o lásku, housle, muziku a nějaké to drama. Keanu Reeves se zase objeví ve sci-fi dramatu Passangers, což by měl být do značné míry příběh Adama a Evy z vesmíru. Christopher Walken, o němž jsme teď chvilku neslyšeli, rozšíří obsazení akčního dramatu Wild Oats, v němž se vdova se svou vnučkou vydává na útěk potom, co se jim náhodou dostane do ruky hromada peněz. Někdo ale ty peníze chce zpátky. V dalších rolích například Christina Ricci, Bill Pullman nebo Shirley MacLaine.

Režisér Mechanika Brad Anderson připravuje thriller Jack, jehož hrdinou bude sériový vrah, jenž začne po nehodě trpět amnézií. George Romero by si rád zremakoval italskou hororovou klasiku Daria Argenta Tmavě červená a režisér francouzské hororové bomby Martyrs Pascal Laugier chystá thriller The Tall Man, v němž by si hlavní roli měla zahrát Jessica Biel. Ewan McGregor by mohl nahradit Johnnyho Deppa v prokletém projektu Terryho Gilliama Muž, který zabil Dona Kichota Quijota. A bývalý spolupracovník Martina Scorseseho Paul Schrader jedná s Willemem Dafoem a Michelle Rodriguez o tom, že by se objevili v jeho chystaném thrilleru The Jezuit, v němž se neprávem odsouzený chlapík rozhodne utéct z vězení, zachránit v Mexiku svého syna a pomstít manželku.

Thriller producenta J. J. Abramse o obrovské loupeži diamantů napíše „jeden z nejlepších filmařů, které nikdo nezná“ Phil Alden Robinson. Má za sebou Hřiště snů, Slídily nebo Nejhorší obavy. Třeba budeme mít štěstí a dostane se i za kameru. Robert Rodriguez se prý upsal režii remaku animované fantasy Oheň a led. Nová verze ale bude podle všeho hraná. Frank Marshall, tvůrce Arachnofobie, by zase měl přenést na plátno špionážní sérii Covert One, pod kterou je podepsaný tvůrce agenta Jasona Bourna Robert Ludlum. Knihy ale psali jiní autoři.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace