Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vzhůru pod moře. A rovnou dvakrát


ikona
Mr. Hlad
david finchertimur bekmambetov
O Julesa Verna je v Hollywoodu zájem 

Jen málokdy se povede převést na plátna kin knihy Julesa Verna tak, aby se na to dalo dívat. Poslední Cesta kolem světa za 80 dní s Jackie Chanem byla vyloženě idiotská podívaná, ve které ze sebe stačil udělat hňupa i Arnold Schwarzenegger.

Teď se ale Hollywood rozhodl vydat se pod moře. A ne jednou. První adaptaci románu 20 000 mil pod mořem chystá údajně David Fincher. Sám prý totiž napochodoval do studia Walta Disneyho a producenti by museli být opravdu velcí tupci, kdyby se ho pokusili vyrazit. Scénář by měl psát tvůrce Informátora Scott J. Burns a podle všeho by film neměl mít nic moc společného s mrtvým projektem o kapitánu Nemovi, který ještě před pár měsíci chystal McG a do hlavní role chtěl Sama Worthingtona nebo The Rocka.

Je tu ale ještě jeden adept na filmovou Verneovku. Timur Bekmambetov má teď volno, protože mu Angelina Jolie vycouvala z druhého Wanted, a údajně dostal nabídku od Ridleyho a Tonyho Scotta, aby na sebe hodil neoprén a zkusil si vlastní verzi 20 000 mil pod mořem. Ta podle všeho nebude úplně věrná předloze, protože scénář, který napsal Travis Beacham, se má odehrávat v budoucnosti. Tenhle člověk má za sebou i příběhovou lobotomii ze Souboje titánů, takže těžko říct, co můžeme čekat. Každopádně teď půjde nejspíš o to, kdo sežene dřív peníze a spustí kamery. Dva podobné projekty by se totiž vedle sebe nejspíš neuživily. Na co byste šli do kina raději vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace