Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

007 káže a zabíjí


ikona
Mr. Hlad
pierce brosnan
Má to těžší duchovní, nebo vrah?  

Režisér Walter Hill má své místo v hollywoodské síni slávy jisté už dávno. Jako producent je podepsaný pod všemi filmy, v nichž se objevuje nejzubatější vesmírný zabiják Vetřelec, ve 48 hodinách v podstatě vymyslel žánr buddy movie a jeho Válečníci jsou kult jako máloco.

V jednadvacátém století se mu ale moc nedaří. Nejdřív spojil své jméno se sci-fi propadákem Supernova, potom komerčně vyhořel s boxerským dramatem Neporazitelný a nakonec se musel vrátit zpátky do televize, kde ale jeho minisérie Prolomená stezka slavila poměrně velký úspěch. Po osmi letech to tedy zkouší znovu v kinech. O St. Vincent se ví už docela dlouho. Mělo jít o příběh zabijáka, jenž se musí vydávat za kněze, aby se dostal blíž ke své oběti. Předstírat duchovního a pomáhat lidem je ale pro zkušeného likvidátora mnohem těžší než střílet lidi do hlavy.

Dlouho to vypadalo, že se v hlavní roli objeví Mickey Rourke a sekundovat mu měl například Forest Whitaker, dnes je ale všechno jinak. Kázat a zabíjet totiž nakonec bude Pierce Brosnan, jenž by si nějakou pořádnou po pár slabších kouscích zase zasloužil. Bývalý James Bond v tom navíc nebude sám a vedle něho se objeví pár dalších hodně zajímavých herců. Zrádce, jehož čeká kulka, si zahraje Billy Bob Thornton a velké role čekají i na Giovanniho Ribisiho a Marii Bello. Natáčení má začít v Detroitu v půlce července, věřme tedy, že Hill se při natáčení rozpomene na sedmdesátá a osmdesátá léta a ukáže, že stále ještě má na to, aby kopal nejvyšší režisérskou ligu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace