Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jeden za všechny ...


ikona
Mr. Hlad
paul anderson
... všichni za jednoho 

Tři mušketýři je příběh, který se v kinech objevuje docela často. Tahle literární klasika má spoustu fanoušků a v budoucnu tomu pravděpodobně nebude jinak, takže stojí za to jednou za pár let zkusit natočit novou filmovou verzi.

Teď se chystají rovnou dvě. Jednu má natočit tvůrce Agenta bez minulosti a Pana a paní Smithových Doug Liman, tu druhou chystá béčkař Paul W. S. Anderson. Toho teď zrovna máme docela rádi, protože Rallye smrti bylo příjemné akční překvapení, tak uvidíme, jestli si to nepokazí čtvrtým dílem Resident Evil. Každopádně Anderson má momentálně před Limanem náskok, protože už začal obsazovat. A nevypadá to špatně. V rolích tří mušketýrů se totiž objeví obrovitý Ray Stevenson ze seriálu Řím, Luke Evans ze Souboje titánů a chystané fantasy Immortals a Matthew Macfadyen z Pýchy a předsudku. Novým D`Artagnanem bude čím dál tím častěji obsazovaný Logan Lerman, jehož jsme mohli naposledy vidět v Percym Jacksonovi.

Opravdu zajímavé to ale začne být až u záporáků a vedlejších rolí. Kardinál Richelieu totiž dostane tvář Christopha Waltze, jenž se nejspíš z rolí padouchů jen tak nevyhrabe, a špinavou práci za něho bude dělat Mads Mikkelsen jako Rochefort. Roli mušketýrovské femme fatale hodil Anderson na svou vlastní manželku, takže Milady de Winter si zahraje Milla Jovovich. A to je navíc ještě v jednání účast Orlando Blooma. Najednou tahle 3D verze literární (a konec konců i filmové) legendy nevypadá zase až tak špatně. Děj se má podle režiséra stále odehrávat v sedmnáctém století, ale všechno prý půjde na ruku současnému divákovi, takže čekejme více akce a výbuchů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace