Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záporáci si vždycky užijí víc


ikona
Mr. Hlad
comics
Ne všechny comicsy musí být o hrdinech 

Tvůrci velmi povedeného comicsu Kick-Ass nejspíš nejsou nadšení z toho, kolik film vydělává, ale na druhou stranu slyší slova chvály ze všech stran. Na nájem jim to asi nevydělá, ale lepší než nic. Každopádně se zdá, že je tu určitá skupina diváků, kteří budou rádi za comicsový film, který půjde tak trošku proti proudu.

A něčím podobným by mohlo být Incognito. Hlavním hrdinou tohoto comicsu je totiž padouch jménem Zack Overkill . Padouch, který se rozhodl vykašlat se na zlodějinu a na zabíjení a práskl svého šéfa, který si říká The Black Death, což rozhodně není jméno pro sympaťáka. Overkill ale předal úřadům cenném informace a za to si vysloužil milost a život v programu na ochranu svědků. Brzy ale zjistí, že klid, okopávání zahrádky a falešné jméno a zaměstnání nejsou zrovna to, po čem toužil. Hodní lidé okolo něho mu však nedovolí vrátit se k bývalé profesi. Co teď? No co… je čas nasadit si masku a začít kopat za tu správnou stranu. A doufat, že bývalý a hodně naštvaný kolega se o tom nedozví.

Zápletka nezní úplně marně a s tím správným přístupem režiséra a scénáristy by to mohlo být hodně zajímavé. Za psacím stolem teď sedí Robert Schenkkan, který má za sebou pár epizod seriálového Pacifiku, tak uvidíme, co z něho vypadne. Krom sympaticky amorálního hrdiny, jenž objevuje ty správné hodnoty, které život nabízí, je prý comics plný atmosféry filmů noir, což si taky necháme rádi líbit, tak věřme, že to celé dopadne dobře a tvůrci se nezaleknou neúspěchu Kick-Ass.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace