Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 18/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystají Clive Owen a Olga Kurylenko a proč se mají fandové Arnolda začít připravovat na krušné časy?  

Nejdůležitější zprávou týdne je bezpochyby ta, že David Ayer píše novou verzi Komanda. Hodně štěstí s hledáním nového Arnolda. Další podstatnou novinkou je ta, že režisér Dreamgirls Billy Condon se oficiálně upsal ke čtyřce Stmívání. A když už jsme u toho Stmívání, Kristen Stewart by prý mohla nahradit Angelinu Jolie ve druhém Wanted. Zní to dost divně. Stejně jako informace, že komediant Adam McKay, který brzy vypustí do akce Benga v záloze, by rád natočil adaptaci jednoho z nejdrsnějších a nejnecomicsovějších comicsů The Boys. Superhrdinové jsou v něm pěkné svině a banda vládou pověřených polopsychopatů má dohlížet na to, aby se neutrhli ze řetězu.

Tvůrce prvního filmového Conana John Milius by údajně ve svém filmu o Čingischánovi viděl Mickeyho Rourka. Jack Nicholson se zase chystá na poslední pořádnou kalbu v důchodcovské verzi Pařby ve Pegas s názvem LASt VEGAS. Ne, není to překlep. A když jsme u těch veteránů, Helen Mirren se objeví vedle Russela Branda v remaku komedie Artur a v zatím nepojmenované novince Woodyho Allena si zahrají Owen Wilson, Marion Cotillard, Rachel McAdams nebo Carla Bruni-Sarkozi. Richard Gere se spolu s Topherem Gracem zase pustí do pátrání po vrahovi amerického senátora a bývalém sovětském zabijákovi v režijním debutu scénáristy Michaela Brandta The Double.

Ice Cube rozšíří obsazení policejního dramatu Rampart, kde se objeví vedle Bena Fostera a Woodyho Harrelsona. Oscarový režisér The Secrest in Her Eyes Juan Jose Campanella připravuje anglicky mluvený debut podle románu Heck, což má být něco jako dětská verze Dantova Pekla. Olga Kurylenko si zahraje mořskou vílu ve 3D fantasy Empires of the Deep, Olivia Thirlby se zase připojí k Ashtonu Kutcherovi a Natalii Portman v komedii Ivana Reitmana Friends With Benefits a Jennifer Connelly si zase vyzkouší humor v komedii Cheater, kde se vedle ní objeví Vince Vaughn nebo Winona Ryder.

Colin Farrell nechce hrát v dlouho chystaném filmu Terryho Gilliama Muž, který zabil Dona Quijota, takže natáčení se zatím nekoná. Clive Owen se oficiálně objeví vedle Jasona Stathama v akčním thrilleru The Killer Elite, kde budou členové komanda likvidování bandou najatých vrahů. K hororové verzi Karkulky Girl with the Red Riding Hood se možná připojí Gary Oldman a Julie Christie. Danny Trejo s Vinniem Jonesem zase chystají feministicko-motorkářský film o pomstě Graveland a Sara Paxton se objeví v hlavní roli filmu Inkeepers režiséra Tie Westa, jehož The House of the Devil si hororoví fandové nemohli vynachválit.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace