Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TrailerNight se blíží: Přinese i Ostré nůžky 2010!


ikona
Cival
moviezoneredakcetrailerytrailerzone
Na noci plné traileru - 7. května v Biu Oko - oceníme i nejlepší české upoutávky... 

Tak se nám to blíží. Už jen nějakých deset dnů zbývá do začátku čtvrté TrailerNight, která se v režii MovieZone.cz koná 7. května v Biu Oko.

UPDATE: Rezervace už jsou rozebrány, nějakých 120 lístků si ale můžete stále bez problémů fyzicky pořídit přímo v kase Bia Oko na Praze 7.

Je jasné, že na inkriminovaný den chystáme výběr toho nejlepšího z trailerového byznysu. Z noticky umístěné na oficiálních stránkách kina si nicméně můžete dovodit i to, že budeme rovněž vyhlašovat nejlepší český trailer roku. Přesně tak! Rozjíždíme výroční anketu nazvanou Ostré nůžky, v jejímž rámci budeme oceňovat nejlepší trailery k českým filmům pro kina. Neskromně si myslíme, že jsme svým usilovným mapováním trailerového terénu alespoň trochu pomohli ke kultivaci tohohle odvětví u nás, naši snahu teď chceme ještě prohloubit honorováním toho nejlepšího, co se na domácí scéně urodilo.

Příští pátek předáme dvě ceny pro nejlepší upoutávky. První vítěz vzejde z „hlasování odborníků“ z řad publicistů, členů akademické obce i zástupců festivalové scény, o druhé ceně budou rozhodovat traileroví spotřebitelé, tedy vy, čtenáři MovieZone (ještě tenhle týden budete vyzváni k hlasováni). K tomu zvolíme i nejhorší trailer roku – pro něj zbude jen anticena a vztyčený varovný prst.

Těžištěm večera ale bude smršť audiovizuálních laskomin, které může nabídnout jen hollywoodský trailerový průmysl. Pecky posledních měsíců, i let dávno minulých, proložíme několika krátkými informačními vstupy, které by prostě měly zajistit, abyste v Oku strávili inspirativní a zábavný večer.

LÍSTKY SI MŮŽETE REZERVOVAT TADY

P.S.: A aby toho nebylo málo, rozdáme na afterparty – jak jsme slíbili – poháry i vítězům několika sezón MZ Tipovačky. Příští pátek by si proto rozhodně měli najít cestu do Prahy uživatelé Luc44, -dragon-, C. C. Baxter nebo Azirafal. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace