Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 17/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co dělají Jason Voorhees, Samuel L. Jackson, Sasha Baron Cohen nebo Zooey Deschanel?  

Samuel L. Jackson, Kellan Lutz a Daniel Dae Kim si zahrají v nezávislém akčňáku Deatshport, v němž musí hlavní hrdina bojovat o život jako novodobý gladiátor v aréně. Velmi originální. Ethan Hawke se zase chystá na thriller The Number Station, o němž vlastně zatím nikdo nic neví. Ví se ale, že Teresa Palmer se objeví ve sci-fi I Am Numer Four a že Seth Rogen s Chrisem Pinem by mohli hrát v akčně-romantické komedii režiséra McG This Means War, v níž dva kámoši-špioni musí bojovat o lásku jedné dívky. Matt Damon s Keirou Knightley zase mají údajně na stolech nabídku na hlavní role v adaptaci románu Francise Scotta Fitzgeralda Něžná je noc.

Oren Moverman, jenž natočil na dva Oscary nominované drama The Messenger, chystá film o korupci v řadách policie Rampart. Předlohu napsal James Ellroy a před kamerou by se mohli zase objevit Woody Harrelson a Ben Foster. Režisér Shekar Kapur by zase měl točit cestovatele Georgie Malloryho, který se chtěl dostat na Mount Everest. Darren Lynn Bousman, režisér dvojky a trojky Saw, připravuje další horor, tentokrát s názvem Ninety a hlavním hrdinou bude sériový vrah, který se pokouší překonat rekord a zavraždit devadesát lidí. A dojde i na adaptaci knižní série s názvem Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše.

Shiloh Fernandez doplní Amandu Seyfried v hororu Catherine Hardwicke Girl with the Red Hood, Sasha Baron Cohen by se mohl objevit v hlavní roli chystané komedie The Secret Life of Walter Mitty, okolo níž se v minulosti motali Steven Spielberg, Ron Howard, Owen Wilson nebo Jim Carrey. Režisér James Gray se chystá zremakovat francouzské drama o dvou bratrech – policajtovi a pasákovi – Rivals. Do jedné z hlavních rolí počítá s Guillaumem Canetem, jenž se objevil už v původním filmu. A Nicholas Stoller, režisér Kopaček, napíše scénář pro film o gumovém muži Stretch Armstrong. Toho si zahraje Taylor Lautner a režírovat bude Rob Letterman.

Společnost Kevina Spaceyho Trigger Street Production se chystá na comics Gartha Ennise Crossed, v němž se lidé vyrovnávají s tím, že jejich svět zničili nemrtví a na povrch vyplouvají jejich skutečné charaktery, které nejsou moc hezké. Zooey Deschanel se zase chystá na roli matematičky Ady Lovelace v dramatu Enchantress of Numbers a Jason Vorhees se podle všeho nechystá na nic, protože druhý Pátek třináctého dostal stopku. Žádná škoda, na ten remake se stejně nedalo koukat a šance, že by byla dvojka lepší, nejspíš moc velká nebyla.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace