Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další kandidát na Spider-Mana


ikona
KarelR
marc webbrestartspider-man
Hon na nového Petera Parkera pokračuje. Kdo je v hledáčku studia tentokrát? 

Kdo bude novým pavoučím mu... ehm, mladíkem? To se ještě nějaký ten pátek nedozvíme, vypadá to ale, že nás kolem jeho obsazení čeká hodně spekulací. Filmoví pisálci totiž začínají mít v Hollywoodu čím dál tím víc tajných agentů, kteří jim pravidelně nosí zákulisní drby a plány velkých studií. Takhle jsme den za dnem sledovali třeba vybírání Kapitána Ameriky, které ale určitě nebylo příliš rozdílné od hereckých soutěží o jiné důležité role. A je čas si zvyknout na to, že nás to v budoucnu bude dozajista potkávat častěji.

Generování tun novinek o Spider-Manovi nastartovala únorová spekulace, že by si mohl Petera Parkera zahrát osmnáctiletý Logan Lerman, nedávno pobíhající v kinech jako Percy Jackson. Ten sám potvrdil, že se Sony o roli jednal, aby před pár dny přišlo "potvrzení", že už ji prakticky dostal. Na to ale studio rychle zareagovalo zprávou, že to Lerman nedotáhnul ani mezi vážné kandidáty (takovéhle vyvracení se neděje často), a někdo tak zase ztratil trochu novinářské důvěryhodnosti. Insideři proto pokračují v honbě za jmény, která figurují na soňáckém pavoučím seznamu. A jedním z nich prý je Josh Hutcherson.

Milé dítko z Mostu do země Terabithia nebo Cesty do středu Země povyrostlo, nabralo svalovou hmotu, a protože si právě užívá sedmnáctý rok života, není vlastně důvod nevěřit tomu, že by o něm v Sony mohli uvažovat. Hutcherson je ale samozřejmě jen jedním z mnoha zájemců o pořádné nakopnutí kariéry, a Marc Webb má ještě dost času na to, aby si našel tu správnou neznámou tvář, která bude poletovat ulicemi New Yorku a řešit u toho trable na střední škole. Zbývá tedy jen doufat, že než tak učiní, nebude všem už dávno jedno, kdo nabere trojrozměrné obrysy a v modro-červeném oblečku oblaží mladou generaci comicsových geeků.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace