Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 16/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co nového mezi comicsy? Vrhne se Paul Verhoeven mezi počítače? A jak je na tom Dr. Jekyll?  

Vypadá to, že Sam Mendes kašle na adaptaci comicsu Preacher. Znamená to, že se nechá ukecat na novou Bondovku? Snad jo. O comicsy ale nepřijdeme, Todd Lincoln má totiž natočit adaptaci Danger Girl, což je comics popisovaný jako kombinace Mission: Imposible, Kill Billa a Dobyvatelů ztracené archy. Matthew Vaughn zase krouží okolo comicsu s názvem Turf. Ten se odehrává ve třicátých letech a dojde v něm na gangstery, prohibici i vetřelce. Režírovat se poprvé chystá i Vera Farmiga. This Dark World bude o dívce, která v sedmnácti otěhotněla, v osmnácti se vdala a pak našla Ježíše. Bibli si ale vysvětlila tak trochu po svém a začala vyhlížet apokalypsu.

Dennis Illiadis, režisér nové verze Posledního domu nalevo, by mohl naradit Nicolase Windinga Refna u filmu The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde. Keanu Reeves zůstává. Illiadis se ale také motá okolo thrilleru Pay the Ghost, ve kterém mladému páru cosi unese během Halloweenu syna. Za rok ale hrdinové dostanou možnost své dítě najít, jen ho budou muset vyrvat ze spárů hodně naštvaného ducha. Paul Verhoeven možná pracuje na adaptaci starší počítačové hry The Last Express a Darren Aronofsky se svou životní partnerkou Rachel Weisz chystají životopis Jackie Kennedyové. Aronofsky by konečně mohl natočit nějakou biografii, která nebude mít tři hodiny a nebude nudná, i když bycho nejspíš raději viděli toho Robocopa, jenž se pravděpodobně odsouvá někam daleko do budoucnosti.

Zac Effron se objeví v remaku švédské detektivky s názvem Snabba Cash. Emile Hirsh se zase připojí k Olivii Thirlby ve sci-fi The Darkest Hour, v němž mimozemšťané zaútočí na Moskvu. A když jsme u těch sci-fi, zdá se, že Sharlto Copley z Districtu 9 dostane roli v chystaném I Am Number Four D. J. Carusa. Nepříliš zábavný komik Tom Arnold se objeví v Bergově akčňáku Battleship a Clive Owen a Daniel Brühl budou hrát v novém thrilleru Juana Carlose Fresnadilla Intruders, v němž se jedenáctiletá dívka bude muset vyrovnat se svými démony, kteří budou až příliš opravdoví.

Hayley Atwell vybojovala roli přítelkyně Kapitána Ameriky Peggy Carter, Scarlett Johansson a Sam Rockwell by se mohli objevit ve filmu Lunatic At Large, který by měl být natočený podle nedávno nalezeného scénáře Stanleyho Kubricka, Chris Rock chystá remake filmu Akiry Kurosawy Nebe a peklo, Frances McDormand se přidá k Seanu Pennovi v dramatu This Must Be The Place a režisér Pařby ve Vegas Todd Phillips chystá spolu s producentem Joelem Silverem další eRkovou komedii s pracovním názvem Projext X.

Za týden zdar

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace